Μας κυβερνά εκείνος που «έκανε 10 χρόνια να πάρει το πτυχίο του»

11
34544

Έντονες αιχμές για τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, άφησε ο καθηγητής Θάνος Βερέμης, τις αλλαγές που προωθεί το πολυνομοσχέδιο.του Υπουργείου Παιδείας.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό focus fm, είπε υπάρχουν πολλά στελέχη τα οποία πρωτοστατούσαν σε καταλήψεις και αγώνες, έχοντας κλίση «στην παραβατικότητα». «Πολλοί από αυτούς έδιναν άλλοθι σε ανάλογες περιπτώσεις παραβατών» είπε ενώ αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, αν και τον χαρακτηρίζει εξυπνότατο, επεσήμανε πως «υπήρξε πρωταγωνιστής των καταλήψεων, όντας αιώνιος φοιτητής, αφού έκανε δέκα χρόνια για να πάρει το πτυχίο του. Μάλιστα σύμφωνα με καθηγητές του σπάνια εμφανίστηκε στις αίθουσες διδασκαλίας του Πολυτεχνείου».
SHARE Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
 • Βράχος

  ΝΑΥΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ…ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ!!!
  Έβαλε βύσμα για να γίνει ναύτης:
  O Αλέξης Τσίπρας έβαλε βύσμα για να μην υπηρετήσει εκεί που προβλεπόταν από τη μαμά πατρίδα.
  Την άνοιξη του 2003, του ήρθε το χαρτί για να παρουσιαστεί στο Στρατό Ξηράς. Ο 29χρονος Αλέξης έβαλε μέσον στην τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και κατάφερε να μεταταχθεί στο Πολεμικό Ναυτικό.
  Όταν ήρθε η ώρα της μετάθεσης, μπήκαν και πάλι τα μεγάλα μέσα και ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε στη διοίκηση του ΓΕΝ, στην… ακριτική λεωφόρο Μεσογείων.
  Καθημερινά βρισκόταν στο Πεντάγωνο, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
  Την άνοιξη του 2004, χρησιμοποίησε νόμο που έλεγε ότι, εάν είσαι στο Στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής, παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά τον εκλογικό αγώνα.
  Έτσι, απολύθηκε προσωρινά κατεβαίνοντας υποψήφιος και ξαναγύρισε μετά τις εκλογές στις τάξεις του Ναυτικού. Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά 3 μήνες, οπότε εκεί που χρωστούσε 6 μήνες, υπηρέτησε τους μισούς.

 • Βασουλκας

  Εγω που εκανα 12 λετε να εχω ελπιδες για προεδρος της δημοκρατιας?

  • Άρης

   ΟΗΕ και βάλε

  • jim

   Έκανες όσα και ο Αδωνης δηλαδή!

 • Ελένη

  O ΒΕΡΕΜΗΣ ΤΟΥ «OPEN SOCIETY° ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΚΟ;;;;;
  Πωωω πωωω!!!! ΑΠΟΛΕΙΠΕΙ ΣΟΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟΝ!

 • Δ

  ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ .ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

 • Από αυτό που έχει πει, κατά καιρούς, «κάνουμε αλλαγή πορείας 360 μοιρών» καταλαβαίνει κανείς πόσα έμαθε στο πολυτεχνείο…

 • Νικ

  Εγώ πού ήμουν 10χρονια στο μέτωπο μικρασιατικό προλαβαινω γιά κάνα υπουργείο?

 • Ηλίας

  Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε 12 χρόνια να τελειώσει το Ιστορικό.

 • Βαγγέλης

  Ρε ιδρυματισμό που έχουν αυτοί οι καθηγητάδες πανεπιστημίου. Νομίζουν επειδή ήταν καλοί φοιτητές και κάνανε και διδακτορικό ξέρουν τα πάντα καλύτερα από όλους. Θλιβερά ανθρωπάκια συνήθως που, αν τους αφαιρέσεις το μανδύα της αυθεντίας, δεν μπορούν να σταθούν πουθενά.

 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2017
  ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ Η ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΚΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ Α Σ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.