Αποκάλυψη: Τηλεφωνική επικοινωνία 20 λεπτών ανάμεσα σε Τσίπρα και Γιάννα

3
793

20 ολόκληρα λεπτά κράτησε το τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα, στην Γιάννα Αγγελοπούλου, μετά την απόφαση του ΥΠΕΞ να της αφαιρέσει το διπλωματικό διαβατήριο με πρόσχημα την μη υποβολή της έκθεσης πεπραγμένων για τις δραστηριότητές της, ως πρέσβειρας εκ προσωπικοτήτων.

Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή, ο Αλέξης Τσίπρας εξήγησε στην Γιάννα Αγγελοπούλου, ότι πρόκειται για ένα γραφειοκρατικό ζήτημα, το οποίο μπορεί να τακτοποιηθεί.

Η ίδια πάντως θεώρησε σκόπιμη την ενέργεια του υπουργείου Εξωτερικών και γι΄ αυτό δεν δέχτηκε την πρόταση του πρωθυπουργού για να επανέλθει στη θέση της.

Η ίδια πηγή μας ενημέρωσε, ότι το διαζύγιο ανάμεσα στην Γιάννα Αγγελοπούλου και τον Αλέξη Τσίπρα είναι οριστικό.

Η ίδια μάλιστα χρεώνει στον πρωθυπουργό την απόπειρα διασυρμού της και όχι στον Νίκο Κοτζιά, με τον οποίο όπως είπε, δεν είχε ποτέ ιδιαίτερη σχέση.
SHARE Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
 • Dyspistos

  Θυμάμαι την κα Αγγελοπούλου στον Αθήνα 2004 να διορίζει τα παιδιά προέδρου ισχυρώτατου σωματείου με… γλίσχρους μισθούς άνω του 1.500.000 δραχμών , μηνιαίως.
  Η κα Αγγελοπούλου είναι πανέξυπνη γυναίκα και μορφωμένη. Χρειάζεται διορισμούς για την περαιτέρω εξέλιξή της ; Οχι, βέβαια. Μπορεί μόνη της να ανταποκριθεί και στα δυσκολώτερα καθήκοντα που θα της ανετίθεντο.
  Αρα, για ποιόν λόγο να …ανακατεύεται με τα …πίτουρα και να συνδιαλέγεται και να παζαρεύει ή και να διαμαρτύρεται για ο,τιδήποτε;
  Δεν έχει αντιληφθεί πως οι σημερινοί «συνομιλητές» της δεν έχουν ούτε το 1/8 της δικής της Παιδείας και κουλτούρας;

 • zois.

  κ χαζοψευταρακο το 2004 είχαμε ευρω.

  • Dyspistos

   k.ψευτο-αληθινέ, πολύ πριν από το 2004 είχε «ανοίξει» το μαγαζί του Αθήνα 2004, αν τόχεις ξεχάσει.