Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Σάλος από το ερωτηματολόγιο

2
241

Αντιδράσεις αλλά και πολλά ερωτηματικά έχουν προκληθεί από το ερωτηματολόγιo της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ προς τα μέλη του ενόψει του συνεδρίου της.

Σε αυκαι στο πλαίσιο των ζητημάτων που μπαίνουν στο τραπέζι του προσυνεδριακού διαλόγου, τα μέλη και οι φίλοι της νεολαίας καλούντα να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο με πολλές και αμφιλεγόμενες ερωτήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το protothema.gr, ο επισκέπτης στην ερώτηση «Αντισυμβατικές ακτιβιστικές δράσεις (π.χ. οργανωμένες κλοπές από αλυσίδες σούπερ-μάρκετ και αναδιανομή των προϊόντων σε πολίτες) καλείται να συμπληρώσει μια από τις παρακάτω απαντήσεις: «-Δεν θα υποστήριζα ούτε θα συμμετείχα ποτέ -Θα υποστήριζα – Θα συμμετείχα – Έχω συμμετάσχει και θα το κάνω στο μέλλον».

Σε κάποιο άλλο σημείο ερωτώνται αν θα υποστήριζαν ή όχι καταλήψεις σε δημόσια κτίρια και γραφεία πολιτικών αλλά και τραπεζικά ιδρύματα, ποια είναι η άποψή τους για τη θανατική ποινή, εάν θα εγκρίνουν καταλήψεις κτιρίων για να στεγαστούν σε αυτά πρόσφυγες κτλ.
SHARE Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
 • Dyspistos

  Nέα παιδιά , οι αυριανοί πολίτες και γονείς, έχουν τις ….επαναστατικές ιδέες, όπως διαπιστώνουμε από τα ερωτηματολόγια.
  Να δώσουμε… συγχαρητήρια στους ενήλικες – γονείς, εκπαιδευτικούς κι ό,τι άλλο – αναθρέψανε και διαπαιδαγωγήσανε αυτά τα παιδιά.
  Που είναι π α ι δ ι ά, νεαρά πλάσματα εύπιστα και χειραγωγούμενα. «Καθρ’επτες της κοινωνίας μας», όπως έγραψε η Γαλάτεια Καζαντζάκη στο ποίημά της «Πόρνη». Της σημερινής κοινωνίας, όπως τη….διαμορφώσαμε εμείς.

  • Σπύρος.Γ.Κ.

   Ο τσύριζα, πέρασε από την ΣΥΣΤΟΛΗ του αρχάριου, στην ΑΝΑΙΔΕΙΑ
   του ξεσκολισμένου. Θέλοντας να δείξει στους πάντες, ποιός πραγμα-
   τικά, είναι. Γιατί…….να το κρύψει άλλωστε;