Kαμμένος κατά Βάκη: Κρατούσε λαμπάδα ενώ έλεγε «ψευτοθαύμα» το Αγιο Φως

4
619

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε μέσα από τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

Στην ανάρτησή του o βουλευτής τονίζει ότι το κόμμα των ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να συναινέσει σε τυχόν ψήφιση και «εγκαθίδρυση ουδετερόθρησκου κράτους».

Παράλληλα ο Δημήτρης Καμμένος σχολίασε με έντονο ύφος τη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε χαρακτηρίσει «ψευδοθαύμα» το Άγιο Φως, ενώ κατά την διάρκεια της Αναστάσιμης λειτουργίας βρέθηκε δίπλα από τον πρωθυπουργό με… αναμμένη τη λαμπάδα της!

«Το «ψευτοθαύμα» έκανε το θαύμα του για την ψηφοθηρία όπως το είχα προβλέψει.

Μεθαύριο το ίδιο «ψευτοθαύμα» θα ψηφίσει υπέρ ουδετερόθρησκου κράτους.

ωωω του θαύματος όσων παλεύουν να αποσυνθέσουν την Ελληνική κοινωνία.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ», αναφέρει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στην ανάρτησή του.
SHARE Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
 • αριστερός

  εκατοντάδες χιλιάδων κρατάνε λαμπάδα στην Ανάσταση. Δεν είναι όλοι οι Χριστιανοί επιρρεπείς στο θεομπαιχτισμό και την θαυματοργία. Υπάρχουν πιστοί που δεν χρειάζονται θαύματα για να ενισχύσουν τη πίστη τους
  Το «θαύμα της αφής του αγίου φωτός » είναι κατασκεύασμα ανθρώπινο και ιστορικά υπάρχουν μαρτυρίες πατριαρχών για το θαυματούργημα.
  Η ελληνική κοινωνία δεν έχει ανάγκη από υποκατάστατα.
  Η κα Βάκη μας φλόμωσε στο προεκλογικό ψέμα και από γιαλατζή επαναστάτρια κατάντησε καταγγέλουσα τους θαυματοποιούς ρασοφόρους για να ανακτήσει λόγο από το αριστερό προφιλ της. Για τους λόγους αυτούς είναι κατάπτυστη.

  • Theo

   Συμφωνω από την πρωτη μεχρι την τελευταια λεξη.

 • Chris

  Αυτή η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά, οι τρεις κρατάνε την λαμπάδα με τον ίδιο τρόπο, χαμηλά και με το αριστερό χέρι να κρατά το δεξί που κρατά την λαμπάδα, ο μουστάκιας την επεξεργάζεται όλωςπερίεργα, και ο Τσίπρα κοιτάζει ως συνήθως το ταβάνι. χαχαχαχαχαχα

 • Dyspistos

  Ας σκεφτούμε ότι οι άνθρωποι αυτοί ίσως βρίσκονται για πρώτη φορά στη ζωή τους σε ιερό χώρο και σε Ανάσταση.
  Τάχουν χαμένα, συναισθηματικά είναι φορτισμένοι από την …απέχθειά τους για τα Θεία, που τους μάθανε να τα θεωρούν «όπιο του λαού» αλλά έχουν υποχρεωθεί, για την καρέκλα της Εξουσίας, να παραστήσουν τους…ευλαβείς.
  Δυστυχισμένοι υποκριτές και διπρόσωποι, που σ΄όλη τη μέχρι τώρα θλιβερή ζωή τους δεν αισθανθήκιανε ούτε μια φορά την ψυχική ανάταση της επικοινωνίας με τον Δημιουργό μας, που δεν γνώρισαν ποτέ την ευεργετική σημασία του «άνω σχώμεν τας καρδίας κλπ.»
  Ο πρωθυπουργός εξάλλου έχει προκαλέσει και με απρεπή στάση ακούγοντας να παιανίζεται ο Εθνικός μας Υμνος.

  Ας σκεφτούμε τι σαματά κάνουνε όλοι αυτοί ακούγοντας τον ποδοσφαιρικό ύμνο της ομάδας τους ή/και τον ύμνο της διεθνούς και της πρώην ΕΣΣΔ.
  Αυτά τα πλάσματα με τις στρεβλές ιδέες και την ανημπόρια τους να σκεφθούν ρεαλιστικά κι όχι κατά τα μαρξιστικά κελεύσματα, τα οποία παραβαίνουν επίσης, όποτε δεν τους…συμφέρει μας έλαχε να τους παραδώσουμε τον ευλογημένο τόπο μας.
  Ας μην περιμένουμε τίποτα περισσότερο. Δεν μπορούν ούτε και θέλουν να «λειτουργήσουν» σαν απλά, ανθρώπινα μυαλά δίκαια και ευσυνείδητα.