Το Left του ΣΥΡΙΖΑ (όμως) στηρίζει τον δικτάτορα – δολοφόνο Μαδούρο

1
209

θέση υπέρ του Νικολά Μαδούρο παίρνει το σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ left.gr, το οποίο αναμεταδίδει τις ειδήσεις από τις αναταραχές, τις διαδηλώσεις εναντίον του προέδρου της Βενεζουέλας και τους νεκρούς που πέφτουν από τα πυρά της κυβέρνησης, με την δική του οπτική.

Με τίτλο «Μαίνεται η ένταση στη Βενεζουέλα – Οι «τσαβίστας» στους δρόμους κατά του πραξικοπήματος της Δεξιάς» το σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ αποθεώνει τον πρόεδρο της Βενεζουέλας και αποκαλεί «πραξικόπημα» τις κοινωνικές αντιδράσεις και τους χιλιάδες ανθρώπους που διαδηλώνουν στους δρόμους του Καράκας και άλλων πόλεων.

Γράφει ενδεικτικά:

«Παραμένει το σκηνικό έντασης, στη Βενεζουέλα: 3 νεκροί, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των χθεσινών διαδηλώσεων από υποστηρικτές του Μαδούρο αλλά και από οπαδούς της αντιπολίτευσης – «Η ειρήνη θριάμβευσε ξανά εναντία στις προσπάθειες της δεξιάς να σπείρει την τρομοκρατία στη χώρα», το μήνυμα του προέδρου της Βενεζουέλας ο οποίος επανέλαβε ότι ο Χούλιο Μπόρχες, πρόεδρος του κοινοβουλίου, θα πρέπει να διωχθεί για «έκκληση για πραξικόπημα».

Και συνεχίζει:

«Όπως καταγράφει το Telesur, δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές της κυβέρνησης πλημμύρισαν τους δρόμους της Βενεζουέλας διαδηλώνοντας ενάντια στο «πραξικόπημα της Δεξιάς». Ο Ν. Μαδούρο, μιλώντας στη μεγάλη συγκέντρωση, κατηγόρησε εκ νέου τις ΗΠΑ για υποστήριξη στο πραξικόπημα».

Το σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ υποβαθμίζει, έτσι το γεγονός ότι την Τετάρτη 19 Απριλίου έγινε η μαζικότερη συγκέντρωση πολιτών εναντίον του Μαδούρο, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα και να συλληφθούν δεκάδες από την αστυνομία της Βενεζουέλας.

Επίσης, το σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ δεν αναφέρει λέξη για το γεγονός ότι ο Μαδούρο έχει απαγορεύσει στον ηγέτη της αντιπολίτευσης να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.
SHARE Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
 • Σπύρος.Γ.Κ.

  Τελικά, είναι ευτύχημα το ότι κυβέρνησε ο τσύριζα.
  Γιατί έτσι δόθηκε η ευκαιρία στην συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων,
  να επιβεβαιώσουν έμπρακτα, όλα όσα γνώριζαν από πληροφορίες,
  βιβλία, ταινίες κλπ, σχετικά με τα αριστερά Κ Α Θ Ε Σ Τ Ω Τ Α. Οι δε υπό-
  λοιποι Έλληνες, είτε αμέτοχοι, είτε ΟΠΑΔΟΙ της αριστεράς, έζησαν (και
  ζουν) στο πετσί τους, τους ακροβατισμούς, τα συμπλέγματα και τη
  μοχθηρία της αριστεράς. Ποιός δεν θυμάται το καλοκαίρι του 2015,
  που τα τσυριζαριά κατέβαιναν στο Σύνταγμα, γιά να διαδηλώσουν (και
  καλά) κατά της κυβέρνησης του τσύριζα; Δηλαδή η ΦΑΡΣΑ και η ΚΟΡΟΙΔΙΑ,
  σε όλο τους το μεγαλείο. Τώρα απροκάλυπτα, ο τσύριζα στηρίζει το
  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ καθεστώς του μαφιόζου Μαδούρο. Όμοιος, ομοίω……