Στο πλευρό του Μαδούρο ο Μηταφίδης!

0
151

Τη δική του εκδοχή για την κατάσταση που επικρατεί στη Βενεζουέλα έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μηταφίδης ανέφερε ότι στη Βενεζουέλα δεν υπάρχει δικτατορία, υπάρχει κρίση και σύγκρουση. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «o Maduro δεν είναι δικτάτορας, είναι εκλεγμένος, όπως και η κυβέρνησή του», ενώ συμπλήρωσε ότι «ούτε αυτοί που πάνε να ανατρέψουν το Maduro δεν μπορούν να διεκδικήσουν δημοκρατικές δάφνες».

«Δεν έχει σχέση η 21η Απριλίου με ό,τι γίνεται σήμερα στη Βενεζουέλα. Νεκρό είχαμε και εμείς το 2008, ένα παιδί εκτελεσμένο από αστυνομικό» συνέχισε ο κ. Μηταφίδης σχολιάζοντας τον απολογισμό των οχτώ νεκρών κατά τις τελευταίες διαδηλώσεις.

Επίσης, σύμφωνα με το Liberal.gr, κληθείς να δώσει απάντηση για τις προηγούμενες δηλώσεις του από το βήμα της Βουλής είπε: «Δεν θέλω σε καμία περίπτωση γιατί γίνονται άθλιοι συσχετισμοί, να κατηγορούμαι επειδή υπερασπίστηκα τις επιτυχίες της μπολεβαριανής επανάστασης είχα αναφερθεί σε στοιχεία του ΟΗΕ».

«Αλλά η «μαύρη» δημοσιογραφία», όπως είπε, «παρουσίασε επιλεκτικά μέρος των απόψεών μου».

Ο ίδιος τέλος, δήλωσε αντίθετος με «κάθε αντιδημοκρατική τακτική και μέθοδο καταστολής».
SHARE Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone