Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Δολοφονία στον Βύρωνα: «Καταφύγιο» στο Ντουμπάι είχε βρει το 32χρονο θύμα - Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Ελλάδα

Στο Ντουμπάι είχε βρει καταφύγιο ο 32χρονος, αλβανικής καταγωγής, που την Πέμπτη έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, μέσα στο αυτοκίνητό του, μπροστά στα μάτια της 37χρονης συντρόφου του και του παιδιού τους, στον Βύρωνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος κρυβόταν στο Ντουμπάι όπου ζούσε μια πολυτελή ζωή. Όμως είχε και διπλή ζωή, καθώς, εκτός από την οικογένεια που είχε στην Ελλάδα, ήταν παντρεμένος με μία γυναίκα στην Αλβανία, με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Ο 32χρονος φέρεται να βοηθούσε και τις δύο οικογένειες στέλνοντας χρήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα του στην Αλβανία δεν γνώριζε τίποτα για τη δράση του. Ο 32χρονος ερχόταν συχνά στην Ελλάδα για να δει την σύντροφο και το παιδί τους, ενώ, πριν από τη δολοφονία του, είχε φτάσει στη χώρα μας το Μεγάλο Σάββατο.

«Φέρεται να είχε ενεργό συμμετοχή στη δολοφονία του “βασιλιά” του τζόγου στην Αλβανία»

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την προανακριτική διαδικασία έχουν διαπιστώσει ότι ο 32χρονος δεν είχε απασχολήσει για τις ελληνικές Αρχές. Ωστόσο ήταν γνώριμος στις αλβανικές Αρχές καθώς σύμφωνα με τα αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης, φέρεται η αλβανική μαφία να τον αναζητούσε τουλάχιστον τα τρία τελευταία χρόνια,.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι αλβανικές αρχές κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο «σκιά». Φέρεται να είχε ενεργό συμμετοχή στη δολοφονία του «βασιλιά» του τζόγου στην Αλβανία, στις 22 Απριλίου του 2022. Τότε άγνωστοι, μεταξύ αυτών -σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα- και ο 32χρονος, τον εκτέλεσαν με καλάσνικοφ πυροβολώντας 103 φορές, έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν μέλος μίας συμμορίας στην Αλβανία και φέρεται να συμμετείχε στη δολοφονία της συζύγου μέλους αντίπαλης συμμορίας, με αποτέλεσμα τότε να ανοίξει βεντέτα. Τον αναζητούσαν παντού και όταν τον εντόπισαν στην Ελλάδα, τον σκότωσαν μπροστά στη σύζυγο και το παιδί τους. 

Η Αστυνομία εκτιμά ότι το μαφιόζικο χτύπημα είχε προετοιμαστεί εδώ και καιρό και απλώς οι δράστες περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία και στιγμή.

Το χρονικό της δολοφονίας και τα πρώτα λόγια της συντρόφου του θύματος

Το θύμα ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, ένα μαύρο πολυτελές όχημα, το οποίο ήταν σταματημένο σε μία στάση λεωφορείου, και μαζί του βρισκόταν η γυναίκα του. 

Είχαν μεταβεί στον Βύρωνα για να παραλάβουν το παιδί τους, το οποίο έπαιζε στην πλατεία Αγίου Λαζάρου. Ο 32χρονος δεν είχε αντιληφθεί ότι τον παρακολουθούσε μια μοτοσικλέτα η οποία προσέγγισε από την πλευρά του οδηγού και ξαφνικά ο συνεπιβάτης του δίκυκλου άνοιξε πυρ σκοτώνοντας τον 32χρονο με δύο σφαίρες, μία στο σώμα και μία στο κεφάλι.

Εκείνη την ώρα, λίγα μέτρα πιο μακριά, βρίσκονταν το παιδί του και η μητέρα της 37χρονης που είχαν πάει σε ένα σουβλατζίδικο.

Η γυναίκα, άκουσε φωνές ότι ένας άνδρας είναι νεκρός, και βγαίνοντας από το κατάστημα με το εγγόνι της είδε τον 32χρονο νεκρό και έσπευσε να απομακρύνει το παιδί από το σημείο. 

Το παιδί είχε καταλάβει τι είχε συμβεί και φώναζε «είναι ο μπαμπάς μου, είναι ο μπαμπάς μου». H γυναίκα του θύματος είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ την στιγμή της δολοφονίας υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

Η 37χρονη φέρεται να είπε ότι ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, όταν πέρασε μία μηχανή. Όπως φέρεται να υποστήριξε, άκουσε μόνο δύο πυροβολισμούς, αλλά δεν είδε τίποτα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Panic Button: Επεκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα - Χορηγείται πλέον σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ανεξαρτήτως φύλου, σε ολόκληρη τη χώρα, θα χορηγείται πλέον το Panic Button, έπειτα από Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Προστασία...

Φόρτωση άρθρων...