Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Μενίδι: Άνδρας τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα την Κυριακή του Πάσχα

Ελλάδα

Θύμα άσκοπου πυροβολισμού όπως όλα δείχνουν, έπεσε ένας 35χρονος ο οποίος το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν επί της οδού Ήρας στο Μενίδι, τραυματίστηκε στο πόδι από αδέσποτη σφαίρα.

Το θύμα δήλωσε πως δεν επιθυμούσε μεταφορά με ασθενοφόρο, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και μετέβηκε με ίδια μέσα στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες.

Διασκέδαζε στη αυλή φίλου του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star η αδέσποτη σφαίρα βρήκε στη γάμπα τον άνδρα που διασκέδαζε σε σπίτι στο Μενίδι την Κυριακή του Πάσχα (05/05/2024).

Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα καθώς ενώ διασκέδαζε στην αυλή του σπιτιού ενός φίλου του στο Μενίδι, ξαφνικά, είδε τη σφαίρα να έρχεται από ψηλά, να χτυπάει στο πάτωμα και να εξοστρακίζεται.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μενίδι: Η στιγμή που ο δολοφόνος συναντά την 40χρονη πρώην σύζυγό του λίγο πριν τη σκοτώσει

Ο 50χρονος είχε στήσει καρτέρι στο θύμα του, γνωρίζοντας ότι θα περνούσε από εκεί στις 5:30 το πρωί - Νωρίτερα, άλλο βίντεο τον δείχνει να πετάει τη σακούλα με τις μπύρες που είχε ...

Ο Θανάσης Τάρτης αποκαλύπτει πότε αναμένει να συλληφθεί ο δολοφόνος της 63χρονης

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι πολίτες όχι μόνο της Χαλκίδας αλλά και όλης της Ελλάδας, την εξέλιξη και την ανατροπή δεδομένων στο θρίλερ που έχει ξεσπάσει μετά την ανακάλυψ...

Φόρτωση άρθρων...