Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Ο "μαϊμού μητροπολίτης" μιλά τώρα για εκβιασμό

Ελλάδα

Στην αντεπίθεση περνά ο "μητροπολίτης Ευρώπης" Ιλαρίων η δράση του οποίου προκάλεσε την αντίδραση της Αρχιεπισκοπής Κρήτης η οποία ξεκαθάρισε ότι ουδεμία σχέση έχει με την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Ο πρώην ντεκορατέρ μάλιστα προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές για όλους αυτούς που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο και θέλουν να τον καταστρέψουν.

Όπως έγραψε μάλιστα στο Facebook έχει βρει τους υποκινητές της "σκευωρίας" και θα τους οδηγήσει στην δικαιοσύνη. Υποστηρίζει ότι είναι θύμα εκβιασμού και αποκαλύπτει ότι δεν έχει υπάρξει καμία κίνηση εναντίον του από την Εισαγγελία καθώς δεν έχει κάνει κάτι παράνομο. 

Σύμφωνα με τον Ιλαρίωνα και δηλώσεις του στην Espesso ακολουθεί το Ιουλιανό Ημερολόγιο και έχει χειροτονηθεί νόμιμα.

"Κάποιοι θέλησαν να με σκοτώσουν και να κλείσουν την "Παναγία Θεραπεύτρια" υποστηρίζει και κάνει λόγο για παλαιοημερολογίτες που τον εκβιάζουν.

Για το ξανθό χρώμα των μαλλιών του είπε ότι δεν τα βάφει αλλά ότι είναι το φυσικό του χρώμα. Όπως λέει κινείται ως κανονικός άνθρωπος, κάνει μπάνιο φορώντας το μαγιό του  και του αρέσει η βότκα με λεμόνι με πολύ πάγο και πάντα σε... χαμηλό ποτήρι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σκύρος: Οι 65 παράνομοι μετανάστες στο κλειστό γήπεδο - Από που ξεκίνησαν - Πώς μεταφέρθηκαν

Όπως αποκάλυψε το eviaonine στις 4 ξημερώματα εντοπίστηκαν στην παραλία Καρεφλού 65 παράνομοι μετανάστες Συριακής καταγωγής που μεταφέρθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο του νησιού. ...

Φόρτωση άρθρων...