Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα, βρέθηκε σε χωματερή - Υπό έρευνα οι γονείς

Ελλάδα

Σοκαριστική υπόθεση με ένα νεκρό νεογνό βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βραυρώνα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα πήγε το βράδυ της Πέμπτης στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και οι γιατροί της είπαν ότι ήταν έγκυος χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν αν είχε προηγηθεί αποβολή ή κανονικός τοκετός.

Στη συνέχεια κλήθηκαν οι Αρχές με αστυνομικούς να πηγαίνουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένει το ζευγάρι και να διεξάγουν έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες στο δωμάτιο υπήρχαν αίματα, τόσο στη λεκάνη της τουαλέτας, όσο στα σεντόνια αλλά και σε άλλα σημεία.

Ακόμα, δεν έχει διευκρινιστεί το τι ακριβώς έχει συμβεί με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως εκτιμάται ότι η εγκυμοσύνη της γυναίκας δεν είχε ξεπεράσει τον πέμπτο μήνα.

Βιντεοληπτικό υλικό φέρεται να έχει καταγράψει τον άνδρα να πετάει στα σκουπίδια το έμβρυο. Το έμβριο εντοπίστηκε σε χωματερή και αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή τη Δευτέρα.

Μέχρι τώρα δεν έχει διευκρινιστεί το τι ακριβώς έχει συμβεί με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως μετά τη γέννηση του βρέφους οι γονείς, οι οποίοι φέρονται να είναι από το Νεπάλ. 

Επίσης, υπάρχουν ενδείξεις ότι το βρέφος είναι χτυπημένο στο κεφάλι. Σε αυτά τα ερωτήματα θα δώσει απάντηση η νεκροτομή που θα γίνει τη Δευτέρα στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι γονείς, οι οποίοι ανακρίνονται, εξακολουθούν να κρατούν το στόμα τους κλειστό, ενώ η γυναίκα δεν παραδέχεται ότι ήταν έγκυος.

Οι γονείς δεν έλεγαν πού βρίσκεται το μωρό, ενώ εξετάστηκε και το σενάριο να το πέταξαν είτε στα σκουπίδια είτε στη λεκάνη, γι΄ αυτό και έγινε έρευνα στους βόθρους.

Σύμφωνα με το MEGA, κάμερες έχουν καταγράψει τον πατέρα του παιδιού πετάει το βρέφος σε κάδο απορριμμάτων, ενώ λίγο αργότερα φέρεται να πέρασε απορριμματοφόρο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ασπρόπυργος: Οδηγός λεωφορείου εταιρείας βίασε υπάλληλο - Στο νοσοκομείο με αιμορραγία το θύμα

Ένα κτηνώδες περιστατικό βιασμού ήλθε στο φως στον Ασπρόπυργο όπου οδηγός λεωφορείου, το οποίο μετέφερε υπάλληλους εταιρείας, βίασε 27χρονη εργαζόμενη η οποία μάλιστα χρειάστηκε να...

Εγκληματική οργάνωση έβαζε στο στόχαστρο ηλικιωμένους σε Αττική και Πελοπόννησο - 4 συλλήψεις

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διάπραξη απατών, κλοπών ...

Φόρτωση άρθρων...