Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Φρίκη στη Βραυρώνα: Πα-τέρας ομολόγησε ότι αυτός πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια

Ο πατέρας του νεογνού που εντοπίστηκε σε χωματερή στη Βραυρώνα ομολόγησε ότι εκείνος το πέταξε στα σκουπίδια. Ωστόσο, ο 24χρονος πατέρας από το Νεπάλ ισχυρίζεται ότι δεν το σκότωσε, αλλά είχε γεννηθεί πρόωρα και νεκρό.

Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως προσπάθησε να δει αν το βρέφος είχε σφυγμό. Όταν διαπίστωσε πως δεν είχε, φοβήθηκε και αποφάσισε να το πετάξει στα σκουπίδια. Ο άνδρας ισχυρίζεται ότι δεν χτύπησε το βρέφος, και πιθανότατα χτύπησε το κεφάλι του στη γωνία του κάδου απορριμμάτων.

Νωρίτερα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως η γυναίκα πήγε το βράδυ της Πέμπτης στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και οι γιατροί της είπαν ότι ήταν έγκυος χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν αν είχε προηγηθεί αποβολή ή κανονικός τοκετός. Πάντως, βιντεοληπτικό υλικό φέρεται να έχει καταγράψει τον άνδρα να πετάει στα σκουπίδια το έμβρυο.

Στη συνέχεια, κλήθηκαν οι Αρχές με αστυνομικούς να πηγαίνουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένει το ζευγάρι και να διεξάγουν έρευνα. 

Στο δωμάτιο υπήρχαν αίματα, τόσο στη λεκάνη της τουαλέτας, όσο στα σεντόνια αλλά και σε άλλα σημεία. Το έμβρυο εντοπίστηκε σε χωματερή και αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή τη Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας για το νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: «Ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει στη ζωή μου»

«Ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει στη ζωή μου», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μαρκοπούλου, Γιάννης Αϊδνιώτης, για το νεκρό βρέφος που βρέθηκε σε χωματερή στη Βραυρώνα.

Περιγράφοντας τη φρικτή εικόνα που αντίκρισε, ο αντιδήμαρχος Μαρκοπούλου σημειώνει τα εξής μπροστά στις κάμερες: «Το κεφάλι του βρέφους ήταν συμπιεσμένο, το χεράκι του εξείχε κάτω».

«Έχω πάθει σοκ», είπε ο αντιδήμαρχος Μαρκοπούλου. 

Ακόμα, ο Γιάννης Αϊδνιώτης επισήμανε ότι το το πρωί μάζεψαν τα σκουπίδια από το σημείο όπου εντοπίστηκε το αποτρόπαιο εύρημα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λαμία: Σταφυλόκοκκος βρέθηκε στα γεύματα των μαθητών που έπαθαν τροφική δηλητηρίαση

Σταφυλόκοκκος είναι το βακτήριο που βρέθηκε στα σχολικά γεύματα τα οποία προκάλεσαν τροφική δηλητηρίαση σε αρκετούς μαθητές στη Λαμία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ στα δείγματα από τη Λαμ...

Φόρτωση άρθρων...