Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Όργιο αντισημιτισμού στη Γαλλία

Σοβαρές καταγγελίες του Πρωθυπουργού Γκαμπριέλ Αττάλ, που βλέπει η άνοδος του ισλαμο-ναζισμού σε γαλλικά σχολεία και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, να υπονομεύει τη Γαλλική Δημοκρατία και όχι μόνον.

"Αυτό που συμβαίνει στη σημερινή Γαλλία είναι πρωτοφανές, θυμίζει τα χρόνια του 1941, τότε που οι Εβραίοι ήσαν υποχρεωμένοι να κυκλοφορούν με ένα κίτρινο αστέρι στο παλτό τους ή το σακάκι τους. Μέσα σε ένα χρόνο, τα κρούσματα αντισημιτικής βίας έχουν τετραπλασιαστεί και αυτό είναι απαράδεκτο...". Αυτά και άλλα πολλά δήλωσε πριν λίγες ημέρες ο Γάλλος πρωθυπουργός και πίσω από τα λόγια του κρύβεται μια εκρηκτική κατάσταση για ολόκληρη τη φιλελεύθερη και δημοκρατική Ευρώπη.

Διότι  στη σημερινή Γαλλία, αυτό που λείπει από την καθημερινότητά της, είναι η ύπαρξη ομάδων κρούσης τύπου SA στη χιτλερική Γερμανία. Είναι πολύ πιθανόν όμως με πρωτοβουλία της ισλαμο-ναζιστικής αριστεράς του Ζαν-Λυκ Μελανσόν, να κάνουν την εμφάνισή τους.

Του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου

Κατά τα λοιπά ο ισλαμο-ναζισμός είναι πλέον καθημερινός στα σχολεία, στα πανεπιστήμια και στα μέσα μαζικής επικοινωνίας, με "προοδευτικό" πρόσημο. Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση, το 92% των Γαλλοεβραίων λέει ότι δεν τολμά πλέον να δηλώσει την ιδιότητά του και το 75% αποφεύγει να μπει σε ... ταξί!!!

Όσο για τις βιαιότητες κατά Εβραίων πολιτών, καταστηματαρχών και ελεύθερων επαγγελματιών, το πρώτο τρίμηνο του 2024 έφτασαν τις 1.675, δηλαδή τις 18 ημερησίως, έναντι 16 ετησίως το 2015!

"Ο ισλαμοαριστερισμός και η κουλτούρα της ακύρωσης, δεν πέφτουν από τον ουρανό", μας λέει ο Γάλλος δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΓΣΚ) Ζουλιέν Ντραί. Έρχονται από μακριά, από μια δήθεν προοδευτική ιδεολογία, η οποία είναι βαθύτατα ρατσιστική και αντισημιτική. Όταν σε νέες κοπέλες εβραϊκής καταγωγής κάποιοι απαγορεύουν  την είσοδο και εκπαίδευση στα πανεπιστήμια και στα σχολεία, αυτό τί είναι;

Πρόκειται για απλό φασισμό, που εκφράζεται από αγράμματους και βαθύτατα σκοταδιστές τραμπούκους, οι οποίοι μιλάνε για την Παλαιστίνη χωρίς να ξέρουν ούτε πού βρίσκεται ούτε ποια είναι η ιστορία της. Κατά βάθος, πρόκειται για ένα κίνημα φασιστοειδών και αμόρφωτων, που χρηματοδοτείται από ισλαμικές οργανώσεις, με πρώτες στη Γαλλία αυτές του Κατάρ και της Τουρκίας. Ακόμα χειρότερα, οι οργανώσεις αυτές συνδέονται και με μαφιόζικα δίκτυα διάθεσης ναρκωτικών, με πρώτο στόχο τους τη διάλυση της γαλλικής νεολαίας....",τονίζει ο πρώην σοσιαλιστής βουλευτής

Από την πλευρά του, ο Γάλλος φιλόσοφος, καθηγητής και πρώην υπουργός Παιδείας Λυκ Φερρύ, υπογραμμίζει ότι "στη διάβρωση της γαλλικής νεολαίας, ενεργό ρόλο παίζουν και τα δίκτυα ρωσικής και κινεζικής παραπληροφόρησης και διάδοσης συνωμοτικών θεωριών και αντιλήψεων".

"Σε αυτή την αποπνικτική κατάσταση θα πρέπει τώρα να προσθέσουμε και την "ακυρωτική κουλτούρα" δηλαδή το φαινόμενο του "γουωκισμού", που είναι η περίφημη ιδεολογία της αφύπνισης. Ιδιαίτερα εσάς τους Έλληνες το φαινόμενο αυτό θα πρέπει να σας απασχολήσει σοβαρά γιατί στρέφεται κατά της ιστορίας σας και του πολιτισμού σας...."επισημαίνει

Υπενθυμίζουμε ότι σε αμερικανικά και γαλλικά πανεπιστήμια, ορδές αγράμματων  φοιτητών, απαιτούν την κατάργηση των αναφορών στην αρχαία ελληνική τραγωδία, αλλά και στους  Πλάτωνα και  Σαίξπηρ, καθώς "προωθούν τον ρατσισμό, τη λευκή υπεροχή και την πατριαρχία". Η "cancel culture" διεκδικεί την ακύρωση ολόκληρου του ιστορικού παρελθόντος.

Και το βασικό τέχνασμα, μέσω του οποίου επιχειρείται η φίμωση κάθε διαφορετικής φωνής, είναι η "ακροδεξιοποίηση" της πολιτικής διαφωνίας: Όποιος αμφισβητεί την πολιτική ορθότητα "νομιμοποιεί τον ακροδεξιό λόγο" και καταδικάζεται σε εξοστρακισμό.

Την ίδια στιγμή όμως, προωθείται ύπουλα και διαβρωτικά ένας νέου τύπου εθνικοσοσιαλισμός (ναζισμός), που απομένει να δούμε ποιας νέας τεχνολογίας κρεματόρια. θα χρησιμοποιήσει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγαλώνει το χάσμα ΕΕ – ΗΠΑ

Καθώς επίκεινται οι εκλογές για ανάδειξη του νέου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τα πρόσφατα στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου απεικονίζουν το χάσμα που διαρκώς επεκτείνεται μετα...

Φόρτωση άρθρων...