Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης στηρίζει το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Πυροσβεστών Νέου Βουτζά

Ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης υποστηρίζει το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών Νέου Βουτζά.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 2 Μαΐου, το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτζά παρέλαβε τριανταπέντε εξειδικευμένες μάσκες και τριάντα πέντε εξειδικευμένα ζεύγη φίλτρων καλύπτοντας έτσι μια βασική ανάγκης της ομάδας. Ο εξοπλισμός αυτός, παρέχει τον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό ασφαλείας για τους εθελοντές δασοπυροσβέστες που βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα να συμβάλλουν στα πύρινα μέτωπα. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των εθελοντών του ΠΥ.Σ.ΕΘ: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τoν τέως Γ. Γ. του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη για την ουσιαστική στήριξη του μέσω της αγοράς εξειδικευμένου εξοπλισμού για τις ανάγκες της ομάδας μας. Η προσφορά αυτή συμβάλλει τα μέγιστα ενόψει της Αντιπυρικής περιόδου, η οποία έχει επίσημα ξεκινήσει και μας βρίσκει στην πρώτη γραμμή».

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης στηρίζει το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Πυροσβεστών Νέου Βουτζά
Ο Γρηγόρης Δημητριάδης στηρίζει το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Πυροσβεστών Νέου Βουτζά

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Θα ανοίξουμε τις πόρτες μας, με αξιοκρατία θα αγκαλιάσουμε νέα μέλη ισότιμα

«Εάν στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να πάρει ένα πολύ καλό ποσοστό, να είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε κοντύνει επιτέλους την αλαζονεία του 41%, εμείς δεν θα είμαστε αλαζόνες στην άλλη μεριά τ...

Θεσσαλονίκη: Δίπλα – δίπλα Κασσελάκης και Ανδρουλάκης στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το «παρών» στις εκδηλώσεις– Να μην σταματήσουν ποτέ οι προσπάθειες για τη διεθνοποίηση της Γενοκτονίας των Ποντίων δήλωσε ο δή...

Φόρτωση άρθρων...