Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Όλοι απέναντι στον Κασσελάκη – Νέα εσωκομματικά προβλήματα για τον Στέφανο

Ενδιαφέρον έχει η πληροφορία που «έπιασαν» τα «ραντάρ» της στήλης και θέλουν τους «προεδρικούς» να έχουν μοιραστεί με την εσωκομματική αντιπολίτευση τους προβληματισμούς τους, αλλά και την απόφασή τους να μην αφήσουν τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει ό,τι θέλει.

Για παράδειγμα, στελέχη όπως η Όλγα Γεροβασίλη, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Διονύσης Τεμπονέρας και άλλοι ξέρουν πολύ καλά τα «ζόρια» που τραβάνε διάφοροι «κασσελακικοί» και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται σοβαρά να κρατήσουν αποστάσεις και να βγουν απέναντι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αν εκείνος επιχειρήσει να μετατρέψει το κόμμα σε κάτι άλλο. 

Στην περίπτωση αυτή, ο Κασσελάκης δεν θα βρει απέναντί του μόνο την εσωκομματική αντιπολίτευση, αλλά και τους δικούς του ανθρώπους. 

Κι αυτό επί της ουσίας θα φέρει το εσωκομματικό σκηνικό σε... άλλη πίστα: γιατί άλλο πράγμα είναι, όταν ένας πρόεδρος, που βγαίνει ενισχυμένος –ή τουλάχιστον, όχι περαιτέρω αποδυναμωμένος– από μία εκλογική διαδικασία, έχει απέναντί του το 30%, του κόμματος, τότε μπορεί να επικαλεστεί την παροιμία για την πόρτα που είναι ανοιχτή και τα σκυλιά που είναι δεμένα. 

Όταν, όμως, έχει απέναντί του αυτό το 30% που συγκροτεί την εσωκομματική αντιπολίτευση και άλλο ένα 40% από τους δικούς του ανθρώπους, τότε αν διώξει το 70% του κόμματος, θα πρέπει να αναρωτηθεί με... ποιους θα μείνει. Γιατί σίγουρα, η Φάρλι, ο Τάιλερ και η Κεχαγιά δεν φτάνουν για να κάνει κάποιος κόμμα!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Θα ανοίξουμε τις πόρτες μας, με αξιοκρατία θα αγκαλιάσουμε νέα μέλη ισότιμα

«Εάν στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να πάρει ένα πολύ καλό ποσοστό, να είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε κοντύνει επιτέλους την αλαζονεία του 41%, εμείς δεν θα είμαστε αλαζόνες στην άλλη μεριά τ...

Στην Έκθεση Κόμικς και τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου ο Στέφανος Κασσελάκης - Η απρόσμενη συνάντηση με τον Μαργαρίτη Σχοινά

Την Έκθεση Κόμικς και τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης. O κ Κασσελάκης ήταν συνοδευόμενος από τ...

Τον Παπανδρέου θυμήθηκε ο Κασσελάκης - Πήγε στο περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στον Εύοσμο

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι περιοδείες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης, ευρισκόμενος στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκε το προεκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στον Εύοσμ...

Φόρτωση άρθρων...