Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Μήνυμα συσπείρωσης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Το διακύβευμα των Ευρωεκλογών

«Η πολιτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα των ευρωεκλογών» διεμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Χίο και τόνισε ότι «δεν πρέπει να βρεθεί σε κίνδυνο η οικονομική πολιτική».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε κάθε του περιοδεία στέλνει μήνυμα συσπείρωσης και κατά της χαλαρής ψήφου ενόψει Ευρωεκλογών. Ο Πρωθυπουργός από τη Χίο τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο κόμμα που έχει πειστική πρόταση για την πολιτική σταθερότητα και την αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

«Επειδή ακούω διάφορους από την αντιπολίτευση να ισχυρίζονται ότι είναι ευκαιρία στις Ευρωεκλογές να στείλουμε μήνυμα, τους απαντώ. Σηκώνουμε το γάντι της πρόκλησης. Η πολίτικη σταθερότητα είναι το μεγάλο ζητούμενο και οι πολίτες θα στείλουν μήνυμα ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει από την προηγούμενη αναμέτρηση», δήλωσε ο Πρωθυπουργός.

«Έχουμε μπροστά μας ευρωεκλογές που θα στείλουν πολιτικά μηνύματα και επειδή ακούω διάφορους από την αντιπολίτευση να λένε ότι είναι ευκαιρία να στείλουμε μήνυμα δυσαρέσκειας, σηκώνουμε το γάντι της πρόκλησης, η πολιτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα των εκλογών και θα αποδειχθεί ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πολίτες το 2023. Η δεύτερη τετραετία είναι η περίοδος των μεγάλων αλλαγών που θα φέρουν ακόμα πιο κοντά την Ελλάδα στην τροχιά της Ευρώπης» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως τόνισε «δεν πρέπει να βρεθεί σε κίνδυνο η οικονομική πολιτική. Να μην δώσουμε σε κάποιος την ευκαιρία να ισχυριστούν ότι πρέπει αυτή η πορεία να διαταραχθεί. Δεν θα συμβεί αυτό, η Νέα Δημοκρατία θα είναι η νικήτρια των ευρωεκλογών, είμαι πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα».

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη που έχει πειστική πρόταση. Θέλω να κάνουμε ξανά την μεγάλη προσπάθεια συσπείρωσης, να πάμε να ψηφίσουμε, να μην αντιμετωπίσουμε τις ευρωεκλογές με χαλαρότητα», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης σε Αγγελούδη: Τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια τεράστιων αλλαγών για τη Θεσσαλονίκη προς το καλύτερο

«Τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια τεράστιων αλλαγών προς το καλύτερο για τη Θεσσαλονίκη», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της συνάντησης που είχε το μεσημέρ...

Φόρτωση άρθρων...