Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Ποιόν έχρισε "σταυροφόρο" κατά της Διαπλοκής ο Παππάς

Πολιτική

Ορισμένα από αυτά που πράττουν οι σεβαστοί υπουργοί, της πρώτης φοράς Αριστερής Κυβέρνησης, χρήζουν τουλάχιστον εξηγήσεως.

Πρώτον, η Κυβέρνηση διατείνεται ότι αντιμετωπίζοντας τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της χώρας υποχρεώνεται να υπογράφει μνημόνια.

Δεύτερον, η Κυβέρνηση επαίρεται ότι διαθέτει, εκείνη και ουδείς άλλος, το περίφημο ηθικό πλεονέκτημα.

Κρατήστε αυτά τα δύο και πάμε τώρα στην ιστορία μας. Στο ΣτΕ αναμένεται να εκδικαστούν οι προσφυγές των καναλιών, κατά των αποφάσεων της κυβέρνησης για τα τηλεοπτικά κανάλια.

Όπως όμως πληροφορούμε και κόντρα στα ειωθότα αυτή την φορά οι αρμόδιοι υπουργοί Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Επικρατείας, Νίκος Παππάς υπέγραψαν τον διορισμό του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, Ιωάννη Δρόσου και του γνωστού και από την εμπλοκή του, στην υπόθεση Κοσκωτά, Γιάννη Μαντζουράνη, προκειμένου, ως αρωγοί να συμπαρασταθούν νομικά στην κυβέρνηση.

Σε ανάλογες υποθέσεις το ελληνικό δημόσιο εκπροσωπείται από το Νομικό Συμβούλιο του κράτους, το οποίο διαθέτει άριστους νομικούς, για να συνδράμει τα συμφέροντα του κράτους.

Συνεπώς απ’ ότι φαίνεται και «λεφτά υπάρχουν» και το «ηθικό πλεονέκτημα» της κυβέρνησης, που "μάχεται την διαπλοκή", εκπροσωπείται με κατάλληλα πρόσωπα…

Ο Παραδικαστικός

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η επιστολή Μητσοτάκη στην Φον ντερ Λάιεν για τις πολυεθνικές: Οι τέσσερις προτάσεις για την ακρίβεια

Το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέστειλε στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν επιστολή ζητώντας παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διαφορετική τιμολ...

Φόρτωση άρθρων...