Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Μαρινάκης: Με δάκρυα στα μάτια - «Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη στον πατέρα μου και στον Σάββα Θεοδωρίδη»

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού μίλησε για την σπουδαία πρόκριση των Πειραιωτών στον τελικό του Europa Conference League.

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» την πανίσχυρη Άστον Βίλα με 2-0 στο κατάμεστο «Καραϊσκάκη» και προκρίθηκε στον τελικό του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα (29/5, Νέα Φιλαδέλφεια), με στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Μια πολύ σπουδαία επιτυχία για τον Ολυμπιακό, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την πρόκριση στον μεγάλο τελικό να γεμίζει με περηφάνια τον κόσμο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και φυσικά τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε πελάγη ευτυχίας ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τη σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την πρόκριση και έκανε λόγο για μια ιστορική βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. «Όλοι μαζί ενωμένοι πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε την κορυφή», πρόσθεσε ο ηγέτης του πειραϊκού συλλόγου, που έστειλε ενωτικό μήνυμα και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του Europa Conference League.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Απόψε εκατομμύρια κόσμος δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει. Το να παίζει ο Ολυμπιακός σε αυτόν τον τελικό, το να νικάει ομάδες οι οποίες είναι στο Champions League, ομάδες με επταπλάσια μπάτζετ και να παίζει όπως παίζει στην έδρα τους ή όπως απόψε στην έδρα μας, μας γεμίζει με πολύ μεγάλη χαρά, μεγάλη αισιοδοξία.

Πρέπει να αναλογιστεί κανείς από ποια χώρα ξεκινήσαμε και το κάναμε αυτό, με ποια ποδοσφαιρική ομοσπονδία το κάναμε αυτό, με ποια κυβέρνηση το κάναμε αυτό και παρόλες τις δυσκολίες το καταφέραμε αυτό το μεγάλο όνειρο.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην αρχή το πίστεψε ένας, μετά δύο και μετά έγιναν περισσότεροι. Σιγά σιγά το πίστεψαν όλοι. Το είχαμε πει στους Νέους, γιατί αυτό είναι μεγαλύτερο επίτευγμα, να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης. Παρά τις δυσκολίες, παρά τα όσα γράφονται, το τι μπορεί να συζητάει ο καθένας, εμείς έχουμε πίστη στα όνειρά μας, τα στηρίζουμε και με σκληρή δουλειά και όλοι μαζί ενωμένοι πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε την κορυφή.

Είναι μια μεγάλη βραδιά, ιστορική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απόψε όλοι οι Έλληνες είναι μαζί. Τους χρειαζόμαστε όλους σε λίγο καιρό, σε ελληνικά χώματα, για να το σηκώσουμε όλοι μαζί. Είναι κάτι που θα το κάνουμε για την Ελλάδα μας, για τον Θρύλο μας, για τον Πειραιά μας, αλλά πάνω απ’ όλα για τον τόπο μας.

Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε δύο μεγάλους Ολυμπιακούς, τον πατέρα μου και τον Σάββα Θεοδωρίδη. Ο πατέρα μου με μεγάλωσε με μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό.

Από την πρώτη μέρα στον Ερασιτέχνη είπα ότι αυτό που έχουμε καταφέρει είναι μοναδικό στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει σύλλογος να πρωταγωνιστεί και να κερδίζει ευρωπαϊκά τρόπαια όπως εμείς. Υπάρχει η Μπαρτσελόνα, εμείς και ίσως κάποιες άλλες ομάδες. Το χαιρόμαστε και το χαίρεται κι ο κόσμος μας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2: Ισοπαλία με… χαμένο τον ιδανικό αυτόχειρα Παναθηναϊκό

Εμφανώς ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, προηγήθηκε 2-0, όμως ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη, έφτασε στο 2-2 και έφυγε «νικητής» από τη Λεωφόρο αφού άφησε ...

Φόρτωση άρθρων...