Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός-Αστον Βίλα 1-0: Δεν χάνεται αυτή η πρόκριση - Πιο κοντά στο όνειρο…

Στο 11ο λεπτό ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ με τον Ελ Κααμπί κόντρα στην Άστον Βίλα, με τον Μαροκινό να βάζει φωτιά στο Καραϊσκάκη!

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός προηγείται 1-0 της Άστον Βίλα και είναι 45 λεπτά μακριά από τον τελικό του Europa Conference League που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena.

O Ελ Κααμπί στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ, με τους ερυθρόλευκους να έχουν αφήσει και την... ψυχή τους στο χορτάρι απέναντι σε μια τρομερά ποιοτική ομάδα που φροντίζει να το δείξει ξανά σήμερα!

Ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό ο Ολυμπιακός, ο οποίος γράφει ιστορία.

Τηρουμένων των αναλογιών, το πρώτο μέρος κύλησε όπως λογικά το είχε σχεδιάσει ο Μεντίλιμπαρ ή σχεδόν όπως το είχε σχεδιάσει. Βρήκε ένα γρήγορο γκολ, με το οποίο αύξησε την απόστασή του από την Άστον Βίλα, ενώ με αυτόν τον τρόπο έκοψε και τα πόδια των φιλοξενούμενων που θέλησαν να γίνουν αφεντικό της αναμέτρησης από νωρίς.

Αναμενόμενα ήρθαν κάποιες καλές φάσεις από τους Άγγλους, που μην ξεχνάμε ότι είναι εξαιρετική ομάδα και 4η στην Premier League. Δείχνει έτοιμος και πνευματικά ο Ολυμπιακός για να φτάσει στη σπουδαία πρόκριση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2: Ισοπαλία με… χαμένο τον ιδανικό αυτόχειρα Παναθηναϊκό

Εμφανώς ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, προηγήθηκε 2-0, όμως ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη, έφτασε στο 2-2 και έφυγε «νικητής» από τη Λεωφόρο αφού άφησε ...

Φόρτωση άρθρων...