Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Final Four: Πόσο δίνει να το σηκώσουν στο Βερολίνο…

Το Final Four θα έχει διπλή ελληνική εκπροσώπηση, καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κατάφεραν να προκριθούν στο Βερολίνο – Οι αποδόσεις για τον νικητή της Euroleague έχουν μεγάλο ενδιαφέρον

Αθλητισμός

Φέτος το ελληνικό μπάσκετ ζει ιστορικές στιγμές, καθώς δύο ομάδες βρίσκονται στο Final Four της Euroleague, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο το διάστημα 24 με 26 Μαΐου.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πέτυχαν σπουδαίες προκρίσεις στα Game 5 των σειρών τους στα play offs και θα δώσουν το παρών και οι δύο μαζί στο μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ για πέμπτη συνολικά φορά και για πρώτη από το 2012 και μετά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν δεύτερο break μέσα στη Βαρκελώνη και με 2-3 πέρασαν στο τρίτο σερί Final Four και 13ο συνολικά. Οι «πράσινοι», από την άλλη πλευρά, επικράτησαν με σκορ 81-72 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ την περασμένη Τρίτη (7/5), έκαναν το 3-2 στη σειρά και προκρίθηκαν για πρώτη φορά έπειτα από 12 χρόνια στο Final-4 της Euroleague.

Πλέον, τα βλέμματα στρέφονται το τριήμερο 24-26 Μαΐου στο Βερολίνο, όπου θα μάθουμε τον φετινό πρωταθλητή Ευρώπης στο μπάσκετ. Θα κάνει το back to back η Ρεάλ; Θα της αφαιρέσει το στέμμα ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό και θα κατακτήσει εκείνος το 4ο ευρωπαϊκό του τρόπαιο. Θα ράψει το 7ο αστέρι ο Παναθηναϊκός; Ή η Φενέρμπαχτσε θα ανέλθει για δεύτερη φορά στην ιστορία της στην κορυφή της Ευρώπης.

Φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague είναι η Ρεάλ με αποδόσεις που κυμαίνονται στο 2.45-2.50. Ακολουθεί δεύτερος ο Παναθηναϊκός με 3.50, τρίτος ο Ολυμπιακός με 4.50-4.75 και τελευταία είναι η Φενέρμπαχτσε με 6.00 απόδοση.

Όσον αφορά το ζευγάρι τελικού και την κατάκτηση μαζί; 3.50 δίνει να είναι το Παναθηναϊκός – Ρεάλ με πρωταθλήτρια τη «Βασίλισσα». 4.50 Ρεάλ- Φενέρ με πρωταθλητές πάλι τους Ισπανούς. 5.00 το ΠΑΟ – Ρεάλ με πρωταθλήτρια την ελληνική ομάδα. 6.50 το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με τροπαιούχους τους «πράσινους». 7.00 ντέρμπι «αιωνίων» με πρωταθλητές τους «ερυθρόλευκους». Και ούτω καθεξής.

Δείτε αποδόσεις από τρεις διαφορετικές στοιχηματικές εταιρείες:

4
r
4

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2: Ισοπαλία με… χαμένο τον ιδανικό αυτόχειρα Παναθηναϊκό

Εμφανώς ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, προηγήθηκε 2-0, όμως ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη, έφτασε στο 2-2 και έφυγε «νικητής» από τη Λεωφόρο αφού άφησε ...

Φόρτωση άρθρων...