Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 80-82: Σοκ σε… νεκρό χρόνο (video)

Με δύο βολές σε... νεκρό χρόνο στην παράταση, η Μπαρτσελόνα επικράτησε του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με 82-80 και έκανε το 2-1 στη σειρά των playoffs.

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός πάλεψε κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Game 3 των play-offs στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ωστόσο μια διαιτητική απόφαση στο φινάλε δεν τον άφησε να πάρει την νίκη, με τους Καταλανούς να κάνουν το 2-1 στην σειρά και να απέχουν μία νίκη από το Final Four.

Μετά το 71-71 της κανονικής διάρκειας οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση και στην τελευταία κατοχή ο διαιτητής Ντιφαλά καταλόγισε φάουλ του Πετρούσεφ στον Πάρκερ σε νεκρό χρόνο, με τον Αμερικανό να εκτελεί δύο βολές. Ο παίκτης των Καταλανών ευστόχησε κι έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Το φάουλ που έδωσαν οι διαιτητές σε… νεκρό χρόνο πάνω στον Τζαμπάρι Πάρκερ έκρινε το παιχνίδι.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν όλα για την νίκη στο Game 4 της Μεγάλης Πέμπτης (2/5, 19:45), προκειμένου να κάνουν το 2-2 και να διεκδικήσουν σε πέμπτο παιχνίδι στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ετσι βγαίνουν Ευρώπη Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Η δεύτερη ευκαιρία μέσω των τελικών

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν τα ρέστα τους για την τρίτη θέση και την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος – Ολα τα σενάρια και η δεύτερη ευκαιρία μέσω τω...

Φόρτωση άρθρων...