Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Overoll Αιγάλεω: Το κρουασάν στα καλύτερα του

Ευ ζην

Ο Ηλίας Ασημακόπουλος είναι Pastry Chef και ηγείται του Overoll στο Αιγάλεω, τι είναι το Overoll είναι η μέκα του κρουασάν.

Ο Ηλίας Ασημακόπουλος και η ομάδα του φτιάχνουν γεύσεις κλασικές, αλλά και ιδιαίτερες, αφού πέρα από τα κρουασάν με νουτέλα φτιάχνουν κρουασάν με φιστίκι, με αμύγδαλο, κρουασάν cheesecake, αλλά και με αλμυρά με σπανάκι, με αυγό(!), με ζαμπόν, με τυρί

 

krouasan

 

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

Το κρουασάν του Overoll είναι απολαυστικά μυρωδάτο, είναι τραγανό εξωτερικά, τρυφερό και αφράτο εσωτερικά, είναι αέρινο και δεν θα δείτε να αφήνει λάδι στο περιτύλιγμα.

Φτιάχνεται με προζύμι και γαλλικό βούτυρο, αλλά τα πραγματικά του μυστικά είναι η αφοσίωση και η εμμονή με τη λεπτομέρεια. Αυτό που επίσης μετράει είναι το μέγεθος του, αφού είναι… ΧL.

Σίγουρα πρόκειται για μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία που στα δυτικά προάστεια της πόλης κερδίζει συνεχώς νέους πιστούς…ακολούθους. 

 

 

krouasan

 

krouasan

 

krouasan

 

Που θα το βρείτε το  Overoll στο Αιγάλεω;

Στο πιο κομβικό σημείο στην διασταύρωση της Θηβών με την Ιερά Οδό και πιο συγκεκριμένα στην Παλαιών Πατρών Γερμανού 1 & Πλ. Ελευθερίας στο Αιγάλεω. 

Εξυπηρετεί Wolt 

 

krouasan
krouasan

 

krouasan

 

krouasan

 

 

krouasan

 

krouasan

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γονίδια και αυτοανοσία

Το κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ των αυτοάνοσων νοσημάτων είναι η βλάβη σε ιστούς και όργανα που προκύπτουν από λανθασμένη απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος, έναντι του ίδιου το...

Φόρτωση άρθρων...