Έλαμψε η Χρυσή Βραδιά 18 με τα αστέρια της (photos)

226

Με ξεχωριστή επιτυχία η «Διεθνής Λέσχη Φίλων Μουσικής Δεκαετιών 60-70-80» πραγματοποίησε στις 26 Φεβρουαρίου για 3η συνεχόμενη χρονιά τη Χρυσή Βραδιά 18 στο κατάμεστο θέατρο του Πειραϊκού Συνδέσμου.

Σε μία συγκινησιακή ατμόσφαιρα βραβεύτηκαν αστέρια του πενταγράμμου που έγραψαν χρυσές σελίδες στο μουσικό στερέωμα της χώρας μας είτε ως μονάδες είτε ως συγκροτήματα.

Την παρουσίαση της όμορφης βραδιάς ανέλαβαν δύο παρουσιαστές που έχουν γράψει ιστορία στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδος άλλοτε ως δημοσιογράφοι σε έντυπα και ραδιόφωνα και άλλοτε ως παρουσιαστές σε μεγάλες μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες και αυτοί δεν είναι άλλοι από την λαμπερή Ντομένικα Μαντέλη και τον πρόεδρο της Διεθνούς Λέσχης Πέτρο Καντιάνη.

Μεταξύ των τιμηθέντων και βραβευθέντων στη ΧΡΥΣΗ ΒΡΑΔΙΑ 18 ήταν:

Ο Γιάννης Πετρόπουλος, ο Φίλιππος Νικολάου, Γιώργος Καρατζαφέρης, η Αγνή, η σύζυγος του αξέχαστου Τάκη Αντωνιάδη των SOUNDS, οι IDOLS, η Ζανέτ Καπούγια, ο Βαγγέλης Πιτσιλαδής, ο Γ. Κριμιζάκης, η μοναδική γυναίκα DJ και ραδιοφωνική παραγωγός Λένα Στάθη και πολλοί άλλοι.

Γκεστ σταρ, που άνοιξαν και τη μουσική εκδήλωση, ήταν οι υπέροχοι Μάριαν Γεωργίου και Μπάμπης Βελισάριος.

Στο πιάνο συνόδευσε τους καλλιτέχνες που αφιέρωσαν τα τραγούδια τους στους παρευρισκόμενους ο γνωστός πιανίστας Ηλίας Αργυρόπουλος ενώ την μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε ο έμπειρος DJ Νίκος Φίλης.

Η Δωριλένια Λιαγουροπούλου