Απίστευτο: Χωρίς λάστιχα κινδυνεύουν να μείνουν τα οχήματα της Αντιτρομοκρατικής!

98

Χωρίς λάστιχα κινδυνεύουν να μείνουν τα οχήματα της Αντιτρομοκρατικής, αφού αυτά που «φοράνε» τώρα είναι τόσο παλιά που έχουν… λιώσει.

Στο πλαίσιο αυτό, το Τμήμα Διοικητικής και Τεχνικής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατική) έχει απευθύνει έκκληση με την ένδειξη «επείγον» προς την Διεύθυνση Οικονομικών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για άμεση προμήθεια ελαστικών επισώτρων για την «αποτροπή ακινητοποίησης του μηχανοκίνητου στόλου».

Με το συγκεκριμένο αίτημα, που αναρτήθηκε την Κυριακή και στη Διαύγεια, ζητούνται 212 τεμάχια με την αιτούμενη πίστωση να ανέρχεται σε 35.000 ευρώ.

Στις παρατηρήσεις της αίτησης αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Προμήθεια ελαστικών επισώτρων λόγω έκτακτης και κατεπείγουσας ανάγκης που συνίσταται στην αποτροπή ακινητοποίησης του μηχανοκίνητου στόλου της ΕΛ.ΑΣ. ανά την επικράτεια έως ότου ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαγωνιστικές διαδικασίες προμήθειας μέσω του ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού ο οποίος βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, βάση της υπ’ αριθ. 13/2017 σχετικής διακήρυξης της Δ/νσης Οικονομικών ΑΕΑ για την κάλυψη ανελαστικών αναγκών κίνησης το μηχανοκίνητου στόλου της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και των Αστυνομικών Υπηρεσιών που επιχειρούν στο Νομό Αττικής.

Προς το σκοπό αποφυγής ακινητοποίησης αυτού και αδυναμίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και τάξης. Βασικών αρχών της αποστολής του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας για το από 26/03/2017 έως 31/12/2017 χρονικό διάστημα.»