Απειλητική επιστολή σε Γαβρόγλου: «Βρωμότουρκε πρόσεξε καλά..» (εικόνα)

60

Παραλήπτης μιας απειλητικής επιστολής έγινε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου πριν από δέκα ημέρες.

«Λοιπόν βρωμότουρκε πρόσεξε καλά τι κάνεις στα παιδιά μας και πώς συμπεριφέρεσαι απέναντι στα σχολεία μας γιατί να ξέρεις θα έρθω με καμιά 500 άτομα και θα σε γ@@@@@@@@. Μαγκιές σε εμάς δεν έχει...

Ξέρουμε που μένεις, έχουμε βρει όλα σου τα στοιχεία... Φρόντισε να γίνονται προσευχές καθημερινά στα σχολεία, να τραγουδούν τα παιδιά μας τον Εθνικό Υμνο και μάθετε στα παιδιά μας για το μαγικό 1821 που καθαρίσαμε τους ουστουρο μούστουρ γκουλούμ σουλούμ... Εχουμε όλα τα μέσα και τα χρήματα... φιλική συμβουλή... », αναφέρει η επιστολή που έφθασε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργού.

Σύμφωνα με το bloko.gr το οποίο και τη φέρνει στο φως, η επιστολή εστάλη στις 13 Αυγούστου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του υπουργού Παιδείας. Ο κ. Γαβρόγλου δεν θέλησε όπως σημειώνεται να υποβάλει μήνυση, δήλωσε ωστόσο ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η απειλητική επιστολή εκτιμάται πως συντάχθηκε από τον ίδιο δράστη που πολύ πρόσφατα απέστειλε εσώκλειστο μέσα σε φάκελο στον πρόεδρο του ΣτΕ.

Ανακοίνωση ΝΔ

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με το απειλητικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε ως αποδέκτη τον Υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει πάντοτε απερίφραστα κάθε βίαιη ενέργεια από όπου και εάν προέρχεται».