Αποδεκτή τελικά η υποψηφιότητα Καλογρίτσα στον διαγωνισμό - παρωδία

19

Σε παρωδία εξελίσσεται, με το "καλημέρα", ο πολυδιαφημισμένος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, με αφορμή την εκπρόθεσμη- όπως καταγγέλλεται - κατάθεση εγγυητικής επιστολής από την πλευρά του Βλαδίμηρου Καλογρίτσα. 

Κατά της υποψηφιότητας του επιχειρηματία υπέβαλαν ενστάσεις τα υπόλοιπα υποψήφια επιχειρηματικά σχήματα, με το επιχείρημα ότι κατέθεσε εκπρόθεσμα την εγγυητική επιστολή των 3 εκατομμυρίων ευρώ που όφειλαν όλοι να υποβάλλουν σήμερα, ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στη δημοπρασία.

Σύμφωνα με τις ενστάσεις των 8, η προθεσμία για την υποβολή της εγγυητικής επιστολής ήταν έως τις 3 το μεσημέρι ενώ ο κ. Καλογρίτσας την κατέθεσε με 40 λεπτά καθυστέρηση, δηλαδή στις 15.40.

Πηγές από την Γενική Γραμματεία αναφέρουν ότι η Επιτροπή διεξαγωγής του διαγωνισμού απέρριψε τις ενστάσεις των 8 κατά Καλογρίτσα, λέγοντας ότι σύμφωνα με το κείμενο της προκήρυξης, η εγγυητική επιστολή πρέπει να κατατεθεί έως την παραμονή της διαδικασίας, χωρίς συγκεκριμένη ώρα εκπνοής της προθεσμίας, άρα η λήξη θεωρητικά είναι τα μεσάνυχτα.

Δείτε τι έγραφε νωρίτερα ο Lykavitos.gr για το θέμα