Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής του Γιαννακόπουλου από την Euroleague - Άμεσα το δημοψήφισμα της ΚΑΕ

29
O Παναθηναϊκός αποχωρεί από την EuroLeague

Απορρίφθηκε από την Euroleague το αίτημα αναστολής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση για την τιμωρία του (12μηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα).

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει δικαίωμα να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Πέμπτης των «πράσινων» με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ, για την 22η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Λίγη ώρα μετά η πράσινη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία γνωστοποιεί ότι θα τηρηθεί όσα έχουν προαναγγελθεί από τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού» για το δημοψήφισμα.

Όπως αναφέρεται δεν υπάρχει χρόνος να γίνει το δημοψήφισμα πριν τον αγώνα με τη Μπασκόνια, όμως «ξεκινά άμεσα τις ενέργειες ώστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αφού ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες, να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση».

Μάλιστα, δεν αποκλείεται μάλιστα ο αγώνας με τους Βάσκους να πάρει τη μορφή «πράσινου» συλλαλητηρίου κατά της Euroleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “πράσινης” ΚΑΕ: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο Εφέτης της Euroleague απέρριψε το αίτημα για αναστολή της ποινής που είχε επιβληθεί στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Είναι προφανές πως δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για τη διοργάνωση του δημοψηφίσματος, πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης (8/2) με την Μπασκόνια, με το ερώτημα που έχει θέσει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γι’ αυτό και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ξεκινά άμεσα τις ενέργειες ώστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αφού ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες, να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση, μέσω δημοψηφίσματος, το οποίο θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι άμεσα εφαρμόσιμο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ