Βρέθηκε αλυσοδεμένο πτώμα, με βαρίδια στη μέση, πεταμένο σε θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής

128

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως, ύστερα από την ανεύρεση της σορού ενός άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, η σορός ανήκει σε έναν άνδρα ηλικίας περίπου 55 ετών, ο οποίος φέρει τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, ενώ όταν βρέθηκε, ήταν τυλιγμένος με αλυσίδα στο σώμα και το κεφάλι, από την οποία αλυσίδα μάλιστα, κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.

Πρόκειται για στοιχεία τα οποία θυμίζουν μαφιόζικη εκτέλεση ενώ ήδη γίνονται σχετικές έρευνες από το αρμόδιο τμήμα αναζητήσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα χαρακτηριστικά του άνδρα που βρέθηκε νεκρός, ταιριάζουν με κάποιο άτομο του οποίου έχουν χαθεί τα ίχνη.

Στην ανακοίνωση του το Λιμενικό αναφέρει ακόμα, ότι πρόκειται για άνδρα ύψους περίπου 1,75μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, με γκρίζα μαλλιά, ενώ ήταν ντυμένος με τζιν παντελόνι και μπλε πουκάμισο.

Η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, συνοδεία περιπολικού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ