Δίχως τέλος το θρίλερ με τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη (Photos+Video)

108

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη μπροστά στα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει στην υπόθεσή της δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα βάλει ακόμα και δύτες να ψάξουν τη λίμνη Τριχωνίδα για το κινητό της.

Χθες ολοκληρώθηκε στο υπόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου Αγρινίου και η δεύτερη πραγματογνωμοσύνη των εμπειρογνωμόνων, στο αυτοκίνητο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

Στην αυτοψία έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι του δικηγορικού γραφείου του Βασίλη Ταουξή και του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη.

Οι έρευνες των ειδικών -που έχει ορίσει η οικογένεια της αδικοχαμένης Ειρήνης- ελπίζουν με τα νέα στοιχεία που συγκέντρωσαν, να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη στην 44χρονη μητέρα.

Σε αυτή τη νέα αυτοψία που έγινε σήμερα στο Αγρίνιο, έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι του δικηγορικού γραφείου του Βασίλη Ταουξή και του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη. Όλες οι έρευνες στο ΙΧ της Ειρήνης Λαγούδη, έγιναν παρουσία αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου…

Σε δηλώσεις του στο agriniopress.gr ο συνήγορος της οικογένειας από το Αγρίνιο κ. Κώστας Ζώης ερωτώμενος σχετικά χθες, απάντησε πως δεν έχει κατατεθεί υπόμνημα στον εισαγγελέα από τους δικηγόρους της οικογένειας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε ως σκέψη, καθώς βρίσκονται σε αναμονή της ολοκλήρωσης των μαρτυριών, των πραγματογνωμοσυνών και των τοξικολογικών εξετάσεων.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν θα μπορούσε να έχει κατατεθεί υπόμνημα, ειδικά από τη στιγμή που οι δικηγόροι της οικογένειας δεν έχουν λάβει τη δικογραφία ακόμα.

Να θυμίσουμε πως έχει διαψευστεί εδώ και μέρες και η πληροφορία περί κατεπείγουσας Εισαγγελικής παραγγελίας ή επιστροφής της δικογραφίας.

Μείζονος σημασίας σύμφωνα με έμπειρους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής αλλά και επιστήμονες, είναι το θέμα της συμπεριφοράς της φωτιάς που εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο.

Χαρακτηρίζεται λάθος για παράδειγμα εάν η αυτοψία για τη φωτιά έχει γίνει από αστυνομικό και όχι από ειδικό άνθρωπο της Πυροσβεστικής με εμπειρία.

Συγκεκριμένα θα πρέπει να αναλυθεί με απόλυτο τρόπο από που ξεκίνησε η φωτιά, τι έκαψε, πόση ώρα έκαιγε, πόση ποσότητα καυσίμου χρησιμοποιήθηκε και που αυτή έπεσε, εάν το καύσιμο που βρέθηκε σε καθίσματα κλπ είναι ίδιο με αυτό στο μπιτόνι, που βρέθηκε το πώμα από το μπιτόνι, τι θερμοκρασία αναπτύχθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τη στιγμή που δεν έσπασαν ή ράγισαν τα τζάμια, που βρίσκονταν ο αναπτήρας που χρησιμοποιήθηκε, που οφείλεται η διακοπή στο ρολόι του αυτοκινήτου, που σταμάτησε η φωτιά κλπ.

Με βάση τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, η φωτιά όπως φαίνεται ξεκίνησε από τη δεξιά πλευρά του οδηγού. Θεωρείται ακόμη φυσιολογικό που δεν κάηκαν τα πατάκια μιας και η φωτιά είχε κατεύθυνση προς τα πάνω.

Επίσης, θεωρείται σχεδόν βέβαιο, πως με βάση και την στάση του σώματος της νεκρής γυναίκας, αυτή ήταν εν ζωή όταν προκλήθηκε η φωτιά και με δεδομένο πως στο αυτοκίνητο τα παράθυρα ήταν κλειστά, έχασε σχεδόν αμέσως τις αισθήσεις της από το μονοξείδιο που εισέπνευσε, για να πεθάνει δηλητηριασμένη σε λίγα λεπτά.