Διήμερη περιοδεία Φαήλου Κρανιδιώτη στη Θεσσαλονίκη

149

Από το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ σχετικά με τη διήμερη περιοδεία του Προέδρου του κόμματος κ. Φαήλου Κρανιδιώτη και στελεχών στη Θεσσαλονίκη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη, η πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας, τέθηκαν επί τάπητος στη διήμερη περιοδεία του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. Φαήλου Κρανιδιώτη και κλιμακίου στελεχών του κόμματος στη συμπρωτεύουσα.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο Πρόεδρος και τα στελέχη του κόμματος, είχαν επαφές με εκπροσώπους φορέων και οργανώσεων, με Θεσσαλονικείς, καθώς και με τα στελέχη της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Θεσσαλονίκης, ενόψει της κεντρικής ομιλίας που θα πραγματοποιήσει ο κ. Κρανιδιώτης τη Δευτέρα 3 Απριλίου στις 19:00 μ.μ στην αίθουσα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη συμπρωτεύουσα ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, στις οποίες σχολίασε τις τρέχουσες εξελίξεις και παρουσίασε τις θέσεις και την πορεία της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ σε πανελλαδικό επίπεδο.

Επίσης παραχώρησε συνεντεύξεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης.

Σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. Φαήλος Κρανιδιώτης συνοδευόμενος από το κλιμάκιο συνεργατών του και τοπικών στελεχών του κόμματος, ξεναγήθηκε από το Γενικό Διευθυντή της εταιρείας «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» στο εργοτάξιο της πλατείας Συντριβανίου.

Εκεί ανακοινώθηκε ότι παρά τις δυσκολίες λόγω των αρχαιολογικών ευρημάτων τα έργα προχωρούν γεγονός για το οποίο ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης εξέφρασε την ικανοποίησή του επειδή προχωρά αυτό το σημαντικό έργο τόσο για την τοπική οικονομία όσο και για την ποιότητα ζωής των πολιτών.