Μαρινάκης: "Δικαίωση και ευχαρίστηση για να μη χρησιμοποιήσω και άλλη λέξη..." (video)

73

Με δύο λέξεις θέλησε να περιγράψει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τη χαρά του για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 3-0 για την 10η αγωνιστική της Super League, κάνοντας λόγο για «δικαίωση και ευχαρίστηση».

«Είναι νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα, είμαστε ακόμα στην αρχή. Δύο πράγματα έχουν σημασία για τα εκατομμύρια των οπαδών μας είναι και λίγο περισσότερο για εμάς που ήμασταν μέσα σήμερα.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι νιώσαμε δύο ωραία συναισθήματα, αυτό της απόλυτης δικαίωσης σε όλα τα επίπεδα και της απόλυτης ευχαρίστησης για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη. Πιστεύω ότι όλοι είμαστε χαρούμενοι και ευχαριστημένοι από το πρώτο ημίχρονο κιόλας. Δεν έπιασε κάποια ιδιαίτερη απόδοση ο Ολυμπιακός. Χαρήκαμε ιδιαίτερα. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και προχωράμε», είπε αρχικά.

Για τη διαιτησία και το πέναλτι που δόθηκε ανέφερε ύστερα από σχετική σε ερώτηση: «Θα το κρίνετε, είστε οι καλύτεροι κριτές. Εσείς έχετε τον λόγο. Δεν θα μιλήσω για διαιτησία, αλλά για τα εκατομμύρια του κόσμου μας και για το πόσο ωραία σταθήκαμε».

Για το αν υπάρχει διάθεση για να φτιάξουν οι σχέσεις των μεγάλων ομάδων: «Η διάθεση είναι χαρούμε σήμερα τη νίκη μας και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Να χτίζουμε μια πολύ καλή ομάδα».

https://www.youtube.com/watch?v=X-zAxm6j2Sc