Η ολόγυμνη Sofia Vergara και η γκρίνια για το στήθος της (Photos)

437

Είναι μία από τις πιο «ζουμερές» γυναίκες της showbiz και οι καμπύλες της αναστατώνουν τον ανδρικό πληθυσμό. Ωστόσο, τα πλούσια προσόντα της δεν της βγήκαν πάντα σε καλό, καθώς, όπως αποκαλύπτει η ίδια, ποζάροντας γυμνή, δεν της επιτρέπουν να γυμναστεί!

«Δεν ξέρω αν είμαι δυνατή. Έχω κακά γόνατα και λεπτά κόκαλα, δύσκολα κάνω έστω κι ένα pushup», λέει, στο περιοδικό Women’s Health, η Sofia Vergara και συνεχίζει: «θα ήθελα να ήμουν πιο αθλητικός τύπος, αλλά όταν έχεις γεννηθεί με ένα γιγάντιο στήθος… Το έχω από τότε που ήμουν 13 ετών και μεγάλωσε κι άλλο όταν έμεινα έγκυος».

Χάρη στο γυμναστήριο που έχει φτιάξει ο σύζυγός της, Joe Manganiello, η Sofia κατάφερε να κάνει κάποιες ασκήσεις, με την βοήθεια personal trainer. Ωστόσο, όπως εξομολογείται, η γυμναστική δεν είναι κάτι που την ξετρελαίνει: «είναι σαν βασανιστήρια για μένα. Είμαι σε κακή διάθεση δύο ώρες πριν, είμαι σε κακή διάθεση όταν την κάνω, είμαι σε κακή διάθεση μετά το τέλος της, γιατί πρέπει να προγραμματίσω το επόμενο μάθημα».

Παράλληλα, η ηθοποιός τονίζει πως έχει μάθει να αποδέχεται το σώμα της όπως είναι και να τις αρέσουν οι αλλαγές που συμβαίνουν πάνω της με το πέρασμα του χρόνου. «Είμαι 45 ετών. Όσο κι αν το θες, σε αυτή τη φάση της ζωής σου δεν μπορείς να είσαι τέλειος. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αλλάζουμε καθώς μεγαλώνουμε. Το βλέπω να συμβαίνει σε μένα. Και νομίζω πως αν γίνεις εμμονικός με το “θέλω να δείχνω νεότερος”, αυτό θα σε κάνει να τρελαθείς», αναφέρει με ειλικρίνεια.

#SofiaVergara se desnuda para la portada de #WomensHealth, ¿Qué opinas?

A post shared by Suelta la Sopa (@sueltalasopatv) on

#sofiavergara

A post shared by Celebrity Hunnies (@celebrityhunnies) on

#sofiavergara

A post shared by Celebrity Hunnies (@celebrityhunnies) on