Θεοχάρης: Τον Τσίπρα δεν τον νοιάζει η χώρα, αλλά μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ

59

«Από τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται ότι δεν τον νοιάζει η χώρα, αλλά μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Χάρης Θεοχάρης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ανεξάρτητος βουλευτής σημείωσε πως ο πρωθυπουργός «έδιωξε νωρίς το ΔΝΤ, δεν ικανοποίησε τους όρους του και είναι αναγκασμένος να τους ικανοποιήσει τώρα» και πρόσθεσε:

Τώρα θα αναγκαστεί να πάρει τα μέτρα, το ΔΝΤ αξιώνει μείωση του αφορολογήτου στις 5.000 και μείωση των συντάξεων. Για τον ΣΥΡΙΖΑ αυτό σημαίνει ότι θα τον χτυπάει με άσχημα μέτρα το 2017 και το 2018 και θα συνεχίσει να χτυπάει την αναιμική ανάπτυξη.

«Ούτε αυτή η κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα κατάταματα, έρχονται τα αδιέξοδα και δείχνουν τη χρεοκοπία του συστήματος», επεσήμανε ο κ. Θεοχάρης και επεσήμανε πως «πρέπει να ξαναστήσουμε τα πράγματα από την αρχή, δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβήματα με ημίμετρα».

«Με μαθηματική ακρίβεια ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί τη χώρα σε βαθύτερη ύφεση», ανέφερε ακόμη.

«Ο Τσίπρας προσπαθεί, όπως ο Σαμαράς, να υλοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τις επιταγές των δανειστών και μετά να πει ότι έχει ένα success story με αριθμούς. Ο κόσμος δεν θα το νιώσει αυτό μέχρι να έρθουν επενδύσεις», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και κατέληξε:

Η χώρα έχει ένα σύστημα που χρεοκόπησε, δεν μπορούμε να συζητάμε απλώς για μια καλύτερη διαχείριση, δεν είναι ζήτημα προσώπων πια αλλά ζήτημα συστήματος.