Κικίλιας: Ο λαός μαθαίνει την αλήθεια και αγανακτεί

15

Για εξόντωση της κοινωνίας, μέσω των μέτρων που έρχονται προς ψήφιση στη Βουλή, κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε χαρακτηριστικά πως τελικά οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ξεπέρασαν και τον εαυτό τους σε καιροσκοπισμό. Στην αρχή παρίσταναν ότι δεν θα πάρουν μέτρα. Στη συνέχεια παραδέχτηκαν ότι τα μέτρα θα είναι 3,6 δις ευρώ και τώρα που δημοσιεύτηκε το τέταρτο Μνημόνιο τους αποδεικνύεται ότι παίρνουν μέτρα 4,9 δις ευρώ. Εξοντώνουν ελεύθερους επαγγελματίες, χαμηλοσυνταξιούχους, εργαζόμενους, στοχοποιώντας όλη την κοινωνία.

Η δήλωση αναλυτικά:​

«Τελικά οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ξεπέρασαν και τον εαυτό τους σε καιροσκοπισμό. Στην αρχή παρίσταναν ότι δεν θα πάρουν μέτρα.

Στη συνέχεια παραδέχτηκαν ότι τα μέτρα θα είναι 3,6 δις ευρώ και τώρα που δημοσιεύτηκε το τέταρτο Μνημόνιο τους αποδεικνύεται ότι παίρνουν μέτρα 4,9 δις ευρώ.

Εξοντώνουν ελεύθερους επαγγελματίες, χαμηλοσυνταξιούχους, εργαζόμενους, στοχοποιώντας όλη την κοινωνία. Ο ελληνικός λαός μαθαίνει την αλήθεια και αγανακτεί.

Χωρίς αυτούς θα είχαμε βγει από τα Μνημόνια και τώρα για να παραμείνουν στις υπουργικές και βουλευτικές καρέκλες παραδίδουν τα κλειδιά της χώρας στο Δ.Ν.Τ.

Η Νέα Δημοκρατία θα αποκαλύψει τις επόμενες μέρες, τεκμηριωμένα και υπεύθυνα, το μέγεθος της απάτης και της αποτυχίας τους».

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ είχε ασκήσει σκληρή κριτική στην κυβέρνηση. Συγκεκριμένα μέσω ενός tweet ο κ. Κικίλιας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι φέρνει φτώχεια.

«Αυτοί που έλεγαν πως απέκρουσαν 4,5δις μέτρα ΔΝΤ, υπέγραψαν 4,9δις με ανέφικτα πλεονάσματα 5,6%. Τα πολλά λόγια του #syriza φέρνουν φτώχεια!», έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.