Κικίλιας: Στο λεξιλόγιο του κ. Τσίπρα το φιλότιμο δεν υπάρχει

51

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σε σημερινές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Βασίλης Κικίλιας.

"Στο λεξιλόγιο του κ. Τσίπρα η λέξη φιλότιμο δεν υπάρχει", επισήμανε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του "Real"

"Ακούσαμε όλοι οι Έλληνες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, μετά ακούσαμε ότι μπορούμε να κολυμπήσουμε άφοβα, στη συνέχεια ότι σε 20 ημέρες οι θάλασσες και οι ακτές μας θα είναι ακόμα πιο καθαρές από ότι πριν από το πρόβλημα.

Σήμερα, ο κ. Τσίπρας με περίσσιο θράσος βγήκε και μας είπε ότι λίγο ως πολύ φταίνε τα media για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κικίλιας, σχολιάζοντας την εισήγηση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο, και τόνισε: "Επειδή υπάρχει μία λέξη εντυπωμένη στο ελληνικό λεξιλόγιο, που δεν υπάρχει σε άλλες γλώσσες, η λέξη φιλότιμο, θέλω να σας πω ότι πλέον είμαστε σίγουροι ότι στο λεξιλόγιο του κ. Τσίπρα το φιλότιμο δεν υπάρχει.

Κάνει πως δεν καταλαβαίνει και εκείνος και η κυβέρνηση του την τεράστια καταστροφή, περιβαλλοντική καταστροφή, οικολογική καταστροφή, στην οικονομία της περιφέρειας και της χώρας, το πλήγμα στον τουρισμό και τα αδιέξοδα τα οποία έχει φέρει το μισό ΑΕΠ της Ελλάδας που κινείται γύρω από την Περιφέρεια Αττικής και μας μιλά για ευχολόγια εντός του 2017 - 2018. Επαναλαμβάνω, φιλότιμο δεν υπάρχει, παραίτηση δεν υπάρχει" κατέληξε ο κ. Κικίλιας.