Κωνσταντοπούλου: Μοιραίος και άβουλος ο Τσίπρας...

209

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στους υπουργούς της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι του πρωθυπουργού στη Σμύρνη και την στάση της κυβέρνησης στο προσφυγικό.

Η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε «μοιραίο και άβουλο» τονίζοντας για το ταξίδι του στη Σμύρνη ότι «χαζοχαρούμενα μοίραζε τριαντάφυλλα με τον πρωθυπουργό μιας χώρας που παραβιάζει συνεχώς τα ανθρώπινα δικαιώματα προσβάλλοντας τους αγώνες που έχουν δοθεί για αυτά».

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε τα βέλη της κατά την διάρκεια εκδήλωσης, χθες, στο δημαρχείο της Καισαριανής και κατά του Γιάννη Μουζάλα και κατά του Αριστείδη Μπαλτά.

Πιο συγκεκριμένα χαρακτήρισε προκλητικές και επικίνδυνες τις δηλώσεις του υπουργού Πολιτισμού ότι η εικόνα της Ειδομένης τιμά την Ελλάδα, αλλά και τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής ότι η ιστορία φέρει την ευθύνη για το προσφυγικό.

Τέλος, η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ευθύνεται για την εικόνα της Ειδομένης, ενώ τόνισε ότι δεν διαπραγματεύεται αλλά παζαρεύει ανθρώπινες ζωές για να εξασφαλίσει οφέλη στο θέμα της αξιολόγησης της οικονομίας.

Το συνεχίζουν… Μετά τον Μουζάλα και σύμβουλος του Φίλη μιλά για «Μακεδονία»