Κόντρα Παπαδημούλη – Άδωνι για τον Παττακό

74

Κόντρα μέσω twitter ξέσπασε ανάμεσα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη λίγη ώρα αφού επιβεβαιώθηκε η είδηση πως ένας εκ των πρωτεργατών του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου Στυλιανός Παττακός πέθανε σε ηλικία 104 ετών.

Έτσι, αργά χθες το βράδυ και αφού επιβεβαιώθηκε ότι ο «άνθρωπος μυστρί», όπως αποκαλούνταν ο Παττακός γιατί είχε εγκαινιάσει πολλά έργα επί Χούντας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 104 ετών από εγκεφαλικό, ο Δημήτρης Παπαδημούλης υπενθύμισε πως «είχε αποφυλακιστεί το 1990, "λόγω ανηκέστου βλάβης της υγείας του"» μια σαφής αναφορά στη Νέα Δημοκρατία, αφού τότε ήταν στην εξουσία η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

kontra1

Και στο τελευταίο tweet ήρθε η απάντηση από τον Άδωνι Γεωργιάδη, που "έβαλε" στην κουβέντα τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Καμμένο. «@papadimoulis ο συγκυβερνήτης σου είναι ο Καμμένος με Διευθυντή τον Γεώργιο Γεωργαλά στο γραφείο του και βγάζεις και γλώσσα;».

kontra2