Μητσοτάκης: Το τέλος της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου δεν αργεί (Video)

33

Καλοδεχούμενη χαρακτήρισε την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή τη Δευτέρα στη συζήτηση για την πώληση στρατιωτικού υλικού στην Σαουδική Αραβία ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπολύοντας επίθεση στον Πρωθυπουργό.

Μιλώντας στο 6ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «μετά από 17 μέρες εμφανίστηκε επιτέλους ο κ. Τσίπρας για να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο στην υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού υλικού» προσθέτοντας πως «η παρουσία του κ. Τσίπρα στη Βουλή είναι καλοδεχούμενη».

Όπως είπε μάλιστα για τον πρωθυπουργό, «αφού αισθάνθηκε τέτοια ανάγκη να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο θα τον περιμένουμε να απολογηθεί και αυτός για μια σκοτεινή υπόθεση».

Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε πως «όπως είχε πει ο κ. Καμμένος, μαζί με τον κ. Τσίπρα θα πάμε μέχρι το τέλος σφιχταγκαλιασμένοι. Το τέλος δεν αργεί..» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι δεν θα κάνει πίσω στην αξιολόγηση του Δημόσιου Τομέα καθώς αποτελεί αίτημα της κοινωνίας, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε ειδική αναφορά στο ζήτημα της ασφάλειας, τονίζοντας ότι υπάρχει υποστελέχωση κρίσιμων τμημάτων της ΕΛΑΣ και ότι υπάρχουν εντολές να μην παρεμβαίνει η Αστυνομία στα Εξάρχεια.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι μια κυβέρνηση της ΝΔ θα καταργήσει το πανεπιστημιακό άσυλο με τη μορφή που υπάρχει σήμερα ώστε να μην βρίσκουν καταφύγιο στα ΑΕΙ έμποροι ναρκωτικών και «μπαχαλάκηδες».

Στο ίδιο πλαίσιο δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει στη δημιουργία φυλακής ασφαλείας τύπου Γ' ώστε να κρατούνται υπό αυξημένες συνθήκες ασφαλείας επικίνδυνοι εγκληματίες και τρομοκράτες.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  κ. Κυριάκος Μητσοτάκης  στο ξεκίνημα της ομιλίας του στο 6ο Προσυνέδριο του Κόμματος στην Αθήνα αναφερόμενος για την υπόθεση Καμμένου είπε τα εξής:

«Μετά  από 17 μέρες εμφανίστηκε επιτέλους ο κ. Τσίπρας για να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο στην πολυσυζητημένη υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού υλικού από την  Ελλάδα  στη Σαουδική Αραβία.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η παρουσία του κ. Τσίπρα στην Βουλή είναι καλοδεχούμενη την επόμενη Δευτέρα. Αφού αισθάνθηκε τέτοια ανάγκη να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο θα τον περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να απολογηθεί και αυτός για μία σκοτεινή υπόθεση στην οποία εγείρονται μία σειρά από ερωτήματα.

Εξάλλου όπως το είχε πει και ο κ. Καμμένος “Μαζί με τον κ. Τσίπρα θα πάμε μέχρι το τέλος σφιχταγκαλιασμένοι”. Τους λέμε λοιπόν  ότι το τέλος δεν αργεί, θα έρθει πολύ σύντομα και μαζί και οι δύο θα υποστούν την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού».

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη:

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ