Νέα σφοδρή επίθεση Δ.Καμμένου στον Παπαδημούλη

66

Νέα δριμεία επίθεση στον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, εξαπέλυσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρη Καμμένος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm.

«Είναι καθ’ έξιν ρουφιάνος ο Παπαδημούλης, τώρα ρουφιανεύει και τους ΑΝ.ΕΛ.», δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος, με αφορμή τις νέες δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον Realfm ότι ο Πάνος Καμμένος «είναι στριμωγμένος και απομονωμένος στο ίδιο του το κόμμα».

«Ποιος ρουφιάνος δικός μας, ρουφιάνεψε στον ρουφιάνο Παπαδημούλη», είπε ο Δημήτρης Καμμένος. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απαντώντας στον Δημήτρη Παπαδημούλη που είπε νωρίτερα στον Realfm ότι ο Δημήτρης Καμμένος υπηρετεί σχέδιο για να ρίξει την κυβέρνηση και αν διασπάσει τους ΑΝ.ΕΛ., είπε: «Είναι τελείως της πλάκας οι ισχυρισμοί του. Μήπως εκείνος έχει σχέδιο για την ρήξη της κοινωνίας;»

Ο Δημήτρης Καμμένος όταν ρωτήθηκε αν με τους χαρακτηρισμούς κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τους υψηλούς τόνους, βοηθά την κυβερνητική συνοχή, απάντησε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βοηθήσει το κόμμα του.

Σε ερώτηση αν έχει την στήριξη του Πάνου Καμμένου απάντησε ότι θεωρεί ότι την έχει αλλά δεν μεταφέρει δημόσια τις συνομιλίες τους.

Στο ερώτημα αν θα παραιτηθούν οι υπουργοί των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, εφόσον ψηφιστεί συμφωνία από την Βουλή με τον όρο «Μακεδονία», απάντησε: «Θα είναι δύσκολη η επόμενη μέρα».

Και άφησε ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο να κινδυνεύσει η κυβερνητική ευστάθεια, δηλαδή να αποσύρουν οι ΑΝ.ΕΛ. την στήριξή τους από την κυβέρνηση, καθώς στη συγκεκριμένη ερώτηση απάντησε ξανά: «Θα είναι δύσκολη η επόμενη ημέρα. Τελεία».

Στην παρατήρηση ότι έτσι αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ξαναπάντησε: «Θα είναι δύσκολη η επόμενη μέρα».