Να παραδώσει την βουλευτική έδρα καλεί τον Χ. Θεοχάρη το Ποτάμι

119

Δριμεία κριτική στον Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δημιουργεί δικό του κόμμα, εξαπολύει το Ποτάμι, εγκαλώντας τον για συνεχείς αμφιταλαντεύσεις στις θέσεις του. Τον καλεί δε να παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα, υπογραμμίζοντας ότι «κλεμμένη έδρα» και «δημοκρατική ευθύνη» δεν πάνε μαζί.

«Όσο ήταν στο Ποτάμι έκανε όλες τις δυνατές προτάσεις. Να ενισχύσουμε τον Τσίπρα, στην αρχή του ’15 όταν φαινόταν ανίκητος. Να συνταχθούμε με το ΠΑΣΟΚ, όταν το ΠΑΣΟΚ πήγε καλύτερα από το Ποτάμι στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Να πάμε με την Ν.Δ, όταν εκλέχθηκε αρχηγός της ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και τον Μάρτιο συμφώνησε με τον κ.Λεβέντη ότι αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι μια Οικουμενική». αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τον κ. Θεοχάρη το Ποτάμι.

«Τώρα έχοντας το δικό του προσωπικό κόμμα μπορεί να επιλέξει ό,τι θέλει χωρίς να είναι υποχρεωμένος να ρωτήσει κανέναν. Ας πάψει όμως να ξιφουλκεί εναντίον του Κινήματος που τον έβαλε στην πολιτική και τον εξέλεξε Βουλευτή και τον Σεπτέμβριο σε εκλογές με λίστα και όχι με σταυρό» συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Αν θέλει να ξεκινήσει την νέα του πολιτική καριέρα με μια πράξη ευθύνης να παραιτηθεί από την έδρα που κόντρα σε κάθε πολιτική ηθική κρατάει. «Δημοκρατική ευθύνη» και «έδρα κλεμμένη» δεν πάνε μαζί».