ΝΔ για Μητρόπολη Θεσ/νίκης: H κυβέρνηση δεν ελέγχει τίποτα. Φτάνει πια!

13

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η έφοδος αντιεξουσιαστών στη μητρόπολη Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας.

«Σήμερα αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση δεν ελέγχει τίποτα. Και πάντως δεν ελέγχει τον κομματικό της φορέα, τον ΣΥΡΙΖΑ που παίζει επικίνδυνα παιχνίδια ανοχής στην ανομία σε βάρος της προστασίας των πολιτών. Των πολιτών που απαιτούν: ''Φτάνει πια''», δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επέκρινε την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εξαιτίας της στάσης τους έχουν αποθρασυνθεί οι αντιεξουσιαστές.

«Επιτέλους ας μπει ένα τέλος. Η παρατεταμένη ανοχή της κυβέρνησης και η ιδεολογική - κομματική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στις συμπεριφορές ανομίας των αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών οδηγεί πλέον στην αποθράσυνσή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μετά τις καταλήψεις και τους βανδαλισμούς δημόσιων και ιδιωτικών χώρων και κτιρίων, σήμερα ζήσαμε μια νέα αθλιότητα, τη βεβήλωση του Ιερού Ναού και τη βάναυση προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος των Ελλήνων», πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος.

«Και όλα αυτά ενώ ο αρμόδιος υπουργός ''προστασίας του πολίτη'' πριν λίγες μέρες δήλωνε ότι ''πρόκειται για ελεγχόμενες καταστάσεις''!..», κατέληξε στη δήλωσή του.