ΝΔ: Η Κυβέρνηση ανέχεται ακραία στοιχεία να καταστρέφουν δημόσια περιουσία

26

Το μπαράζ επιθέσεων κατά των αστικών συγκοινωνιών σχολίασε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία., κάνοντας λόγο για «γνωστούς αγνώστους» που δυσκολεύουν τη ζωή εργαζομένων και πολιτών, υπό την ανοχή της κυβέρνησης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Η Κυβέρνηση ανέχεται ακραία στοιχεία να καταστρέφουν δημόσια περιουσία και να περιχαίρουν για τις καταστροφές τους βγάζοντας και σχετικές ανακοινώσεις.

Μέχρι τώρα, οι “γνωστοί άγνωστοι” έκαιγαν στο κέντρο της Αθήνας λεωφορεία και τρόλεϊ, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και δυσκολεύοντας κυρίως τη ζωή των εργαζομένων και άλλων πολιτών που χρησιμοποιούν κατά κανόνα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Τώρα, με την ανοχή της Κυβέρνησης, επιχειρούν να αποτελειώσουν τις Αστικές Συγκοινωνίες, καταστρέφοντας τις τελευταίες ημέρες 514 ακυρωτικά μηχανήματα στην περιοχή της Αττικής.

Ο συνήθως λαλίστατος κ. Σπίρτζης, σιωπά, καθώς δεν έχει ακόμη καταδικάσει τις απαράδεκτες αυτές πρακτικές που στρέφονται ενάντια στα συμφέροντα των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων.

Είναι άραγε οπαδός του “δεν πληρώνω”, όπως έκαναν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν;».

Υπενθυμίζεται ότι την καταστροφή δύο οχημάτων της ΟΣΥ έξω από το Πολυτεχνείο, που προκλήθηκε από επίθεση αγνώστων με μολότοφ ακολούθησε σειρά επιθέσεων σε λεωφορεία και τρόλεϊ, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε 213 ακυρωτικά μηχανήματα.