Ξεσπά ο αδερφός της Λαγούδη: Ντροπή και αίσχος σε όσους συγκαλύπτουν την δολοφονία (Video)

114

Ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη στρέφεται κατά όσων υποστηρίζουν πως η 44χρονη αυτοκτόνησε.

«Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που προσπαθούν να συγκαλύψουν τη στυγερή δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη και να την εμφανίσουν ως αυτοκτονία, παραπλανώντας την κοινή γνώμη. Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για να λάμψει η αλήθεια. Κάτι βρωμάει, κάτι μυρίζει εδώ», είπε μιλώντας στο Star ο Γιώργος Λαγούδης.

Την ίδια ώρα μάρτυρας μιλώντας στο Star λέει ότι είδε την Ειρήνη Λαγούδη στο Γέρακα, όπου μένει ο αδερφός της, μία ημέρα πριν φύγει από την Αθήνα. «Το βράδυ του Σαββάτου την άκουσα να ουρλιάζει σαν να κινδυνεύει…», είπε μεταξύ άλλων.

Την ώρα που η οικογένειά της επιμένει ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε και έχει ορίσει τεχνικούς συμβούλους για να το αποδείξει, ένα νέο στοιχείο δείχνει να ενισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας, σενάριο για το οποίο έκανε λόγο από την πρώτη στιγμή ο ιατροδικαστής.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν στην κατοχή τους ένα βίντεο που ενισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Στο βίντεο αυτό φαίνεται η Ειρήνη Λαγούδη την ημέρα που εξαφανίστηκε να περνάει από πρατήριο καυσίμων και να γεμίζει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Στη συνέχεια φεύγει από το βενζινάδικο και η επόμενη καταγραφή από κάμερες ασφαλείας δείχνει την γυναίκα κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα. Εκεί ήταν που εντοπίστηκε και την επόμενη μέρα νεκρή, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, έχοντας δίπλα της το ίδιο μπιτόνι που γέμισε από το πρατήριο.

Η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε «λουσμένη» με πετρέλαιο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός της οφείλεται σε εισπνοή μεγάλης ποσότητας δηλητηριωδών αερίων (αιθάλη) που προήλθαν από την καύση πετρελαίου.

Σύμφωνα με τον Alpha υπάρχει και άλλη μια σειρά στοιχείων που οδηγούν την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι η Ειρήνη Λαγούδη αυτοκτόνησε, ωστόσο δεν χαρακτηρίζει ακόμα την αιτία θανάτου.