Οι αναγνώστες του liberal ανάδοχοι του Φιλελεύθερου

111

Αύριο βγαίνει στα περίπτερα ο Φιλελεύθερος.

Μία εφημερίδα που φιλοδοξεί να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να παρουσιάσει κάτι εντελώς νέο στον ελληνικό Τύπο.

Του Θανάση Μαυρίδη

Πριν δύο χρόνια ήταν το liberal. Τώρα ο Φιλελεύθερος. Ο φιλελεύθερος χώρος αποκτά φωνή. Η εφημερίδα της μεσαίας τάξης θα σας περιμένει στα περίπτερα.

Οι προετοιμασίες τελείωσαν. Ο νόμος του Μέρφυ έκανε αισθητή την παρουσία του στις τελευταίες αυτές ημέρες. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί άνθρωποι δουλέψαμε σκληρά για το αποτέλεσμα που θα δείτε αύριο. Δεν θέλουμε να μας κρίνετε με επιείκεια. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν για το οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι. Κι εσείς που θα το κρατάτε στα χέρια σας και εμείς που θα το δημιουργούμε.

Μία ευχάριστη είδηση ήταν εκείνη της συνεργασίας με τον Αρκά. Ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης μας τιμά με την εμπιστοσύνη του. Ξεκινάει το νέο του έργο, την Αποικία, μέσα από τις σελίδες του Φιλελεύθερου. Θα είναι μαζί μας στις επόμενες ημέρες.

Φίλοι και φίλες, όσοι μας ακολουθείτε στο liberal αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω, επειδή αυτό το νέο βήμα που κάνουμε οφείλεται στην δική σας υποστήριξη. Εσείς είστε οι ανάδοχοι της νέας εφημερίδας. Το liberal, πάντως, θα ενισχυθεί σημαντικά από την έκδοση του Φιλελεύθερου. Από την Δευτέρα ξεκινάει μία νέα προσπάθεια. Αυτή της αναβάθμισης του περιεχομένου του liberal.gr.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο.

ΠΗΓΗ: LIBERAL.GR