«Οχυρώθηκε» με… σκουπιδιάρικα ο Τραμπ - Φοβάται τρομοκρατική επίθεση (φωτο)

29

Μια αλυσίδα προστασίας από... σκουπιδιάρικα γεμάτα άμμο έχει σχηματιστεί εδώ και μερικές ώρες γύρω από τον «πύργο» του Τραμπ, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, με στόχο να προστατέψουν τον ουρανοξύστη του Αμερικανού μεγιστάνα από ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα.

Τα οχήματα της υπηρεσίας καθαριότητας της Νέας Υόρκης εμφανίστηκαν νωρίς την Τρίτη, σχηματίζοντας ένα φράγμα που έχει ως στόχο να περιορίσει τον αντίκτυπο της έκρηξης σε περίπτωση τρομοκρατικού χτυπήματος, αποκάλυψαν στο TMZ πηγές της αστυνομίας.

s2

Για τον ίδιο λόγο έχουν παραταχθεί απορριμματοφόρα και σε άλλα κτίρια όπου αναμένεται να παρευρεθεί απόψε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχείου Hilton στη Νέα Υόρκη, όπου ο Αμερικανός Μίδας σκοπεύσει να γιορτάσει, αν φυσικά νικήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από τον πελώριο ουρανοξύστη του Ρεπουμπλικανού βρίσκονται από νωρίς και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, κυρίως για να προλάβουν τυχόν έκτροπα από διαδηλωτές που πραγματοποιούν συγκεντρώσεις κοντά στον «πύργο» όλη την εβδομάδα.