Ο νικητής του The Voice, ο ταλαντούχος Καπουτζίδης και τα καλύτερα βίντεο της βραδιάς

47

Ο Γιώργος Ζιώρης είναι ο μεγάλος νικητής του The Voice of Greece! Οκτώ από τους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν και πέρασαν στα live, κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό.

Ο Γιώργος Ζιώρης όμως, ήταν εκείνος που κέρδισε τον τίτλο του The Voice of Greece και έκανε δικά του ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο. Μεγάλη η νίκη και για τον Κωστή Μαραβέγια που οδήγησε διαγωνιζόμενο της ομάδας του ξανά στην κορυφή.

Oι οκτώ διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και διεκδίκησαν το έπαθλο ήταν:

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: Γιώργος Ζιώρης, Κωνσταντίνα Κατσογιάννη.

Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη: Μαρίνα Κυριαζοπούλου, Δέσποινα Λεμονίτση.

Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου η Φανή Ζωχιού.

Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά: Στέλιος Ιωακείμ, Χριστοδούλα Τσαγγαρά, Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

Από αυτούς οι δύο που μονομάχησαν στο τέλος ήταν οι Γιώργος Ζιώρης και Στέλιος Ιωακείμ με τον Γιώργο Ζιώρη τελικά να επικρατεί μετά από 3 ερμηνείες κατά τη διάρκεια του σόου.

Το Voice και φέτος είχε τραγούδι, ωραίες φωνές, σχετική αγωνία, καλομονταρισμένα βίντεο όμως παραδοσιακά κάθε χρόνο την παράσταση κλέβει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Καπουτζίδης ελισσόταν μοναδικά κάνοντας διακριτικό και ευφυές χιούμορ σε ό,τι τον ενέπνεε. Μπήκε στο πλατό όπως πάντα διαβασμένος, ετοιμόλογος και φυσικά σκορπώντας άπλετο ταλέντο.

Δεν ήταν ο μόνος. Η επιτυχία αυτού του talent show εκτός από τις υπέροχες φωνές των παιδιών που διεκδικούν μία θέση στο μουσικό στερέωμα είναι και οι κριτές.

Ο Κωστής Μαραβέγιας διακριτικά και με το τακτ που διαθέτει ως παρουσία τραγούδησε, έπαιξε και αποθέωσε τους συμμετέχοντες.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ VIDEO ΤΗς ΒΡΑΔΙΑΣ