Ο Πολάκης «εισέβαλε» στην έκτακτη συνεδρίαση του ΚΕΕΛΠΝΟ - Απάντησε με ειρωνική μαντινάδα...

37

Στο κτίριο του ΚΕΕΛΠΝΟ μετέβη λίγο μετά τις δέκα το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μετά και τις αποκαλύψεις για παρέμβασή του προκειμένου να διορισθούν 100 γιατροί στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) που είχε ανατεθεί στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Εξερχόμενος του κτηρίου του ΚΕΕΛΠΝΟ ο υπουργός Υγείας επέμεινε οι απαντήσεις δόθηκαν με το χθεσινό δελτίο τύπου όπου ομολογεί την παρέμβασή του προσθέτοντας ότι «ξεκαθαρίσαμε ορισμένα πράγματα».

Επέμεινε ότι ο έλεγχος που ο ίδιος με τη μετακλητή υπάλληλο του υπουργείου και στενή συνεργάτιδά του έκαναν στις αιτήσεις έδειξε ότι «υπήρχαν λάθη στη μοριοδότηση» και υποσχέθηκε ότι «άμεσα θα δημοσιευθούν οι πίνακες μετά την υποβολή ενστάσεων».

Υποστηρίξε, επίσης, ότι οι σχέσεις τους με τον διοικητή του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι «άριστες» ενώ σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί απάντησε ειρωνικά με τη μαντινάδα «Που χει γρε στο πεθυμιό της, το θωρεί και στο όνειρό της».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Δ.Σ.του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων θα συζητήσει ακόμη και την ακύρωση του διαγωνισμού μετά τις διαστάσεις που έχει πάρει το ζήτημα.