Σε σταθμό του μετρό στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας - Η υποδοχή με πανό (Photos + Video)

6

Από τον σταθμό του υπό κατασκευή μετρό, στη Νέα Ελβετία, ξεκίνησε το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη. Ο πρωθυπουργός έφτασε εκεί λίγο μετά από τις 9:30 το πρωί του Σαββάτου.

Στο σημείο έκανε τη διαμαρτυρία του ένας ιδιοκτήτης καταστήματος της περιοχής των Δελφών Θεσσαλονίκης, ο οποίος κρατούσε ένα πανό.

«Κύριε πρωθυπουργέ τι θα κάνετε για εμάς τους επαγγελματίες που μας έχει καταστρέψει το μετρό;», έγραφε το πανό που κρατούσε ο Ζαφείρης Τζούτζιας μαζί με τις κόρες του.

tsipras.10.9.1

Φτάνοντας στον σταθμό του μετρό, ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ΑΚΤΩΡ, Δημήτρη Κούτρα για την πορεία των εργασιών. «Eσένα βλέπω συνέχεια μπροστά μου να κάνεις τις ενημερώσεις», του είπε ο πρωθυπουργός, με τον κ. Κούτρα να απαντά «Τι να κάνουμε οι επιχειρήσεις δεν αλλάζουν εύκολα προέδρους», σύμφωνα με το thestival.

Μετά από την ενημέρωση, ο κ. Τσίπρας θα προχωρήσει σε βάθος 650 μ. με ειδικό βαγονάκι, για να δει από κοντά πώς «εργάζεται» ο μετροπόντικας.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν στον σταθμό του μετρό ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, η υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, ο πρόεδρος της «Αττικό Μετρό», Γιάννης Μυλόπουλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος και οι βουλευτές του κόμματος, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και Αλέξανδρας Τριανταφυλλίδης.