Στη Βουλή από τον Μητσοτάκη, η ανεξέλεγκτη δράση κουκουλοφόρων (Videos+Photos)

114

Λίγες ώρες μετά την επίθεση κουκουλοφόρων με βόμβες μολότοφ στο ΑΤ Πεύκης, εκεί όπου προκλήθηκαν φθορές σε δύο αυτοκίνητα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης​, επισκέφτηκε το τμήμα της περιοχής.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μετά την επίσκεψή του στον Αστυνομικό Τμήμα θα καταθέσει ερώτηση προς τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου εκείνος να έρθει στην ώρα του πρωθυπουργού «να μας εξηγήσει γιατί δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της».

«Ελπίζω αυτή τη φορά να μην πει ότι το φαινόμενο αυτό δεν είναι επίκαιρο» προσέθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για προκλητική αδιαφορία στα θέματα της ασφάλειας.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η χθεσινή επίθεση με μολότοφ προκαλεί θλίψη και οργή και πως κινδύνεψαν ζωές αστυνομικών, οι οποίοι καταβάλλουν υπερβάλλουσα προσπάθεια να διασφαλίσουν την τάξη και πολλές φορές αισθάνονται τελείως απροστάτευτοι.

«Το περιστατικό αυτό προστίθεται σε μία σειρά άλλων φαινομένων, τα οποία έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς. Την προκλητική αδιαφορία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει ανάλογα φαινόμενα διασάλευσης του νόμου και της τάξης.

Η εφαρμογή του νόμου και η ασφάλεια των πολιτών είναι μια ατζέντα χωρίς ιδεολογία.

Δεν μπορεί να υπάρχει ελευθερία χωρίς ασφάλεια και προσωπικά είμαι αποφασισμένος να αποκαταστήσω το νόμο και την τάξη στη χώρα», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO