Συνάντηση Ανδρουλάκη-Καμίνη - Τι συζήτησαν (Photos)

165

Συνεχίζονται οι επαφές των δύο διεκδικητών της ηγεσίας  του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς με τους υποψήφιους που έμειναν εκτός του δεύτερου γύρου.

Χθες ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης επισκέφθηκε τη Φώφη Γεννηματά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, σήμερα ήταν η σειρά του Νίκου Ανδρουλάκη με τον οποίο συναντήθηκε στο δημαρχιακό Μέγαρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα με τον Νίκο Ανδρουλάκη να στέκεται στην ανάγκη παρουσίας όλων την επόμενη μέρα και τον Γιώργο Καμίνη να τον διαβεβαιώνει ότι θα συμμετέχει κανονικά στις διαδικασίες ίδρυσης του νέου φορέα.

Ως προς το θέμα της στήριξης ισχύει η χθεσινή δήλωση του δημάρχου Αθηναίων σύμφωνα με την οποία, πρώτον, καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν και, δεύτερον, ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι καθοδηγητής.

Πάντως, όπως αναφέρει το protothema.gr, στο περιβάλλον του υπάρχουν και φωνές που επισημαίνουν ότι θα έπρεπε να πάρει θέση, καθώς ήταν το πρόσωπο που έδωσε εύρος στη διαδικασία ανταποκρινόμενος πρώτος στις αρχές Αυγούστου.