Σφοδρή επίθεση στους φοροφυγάδες βαρόνους του Τζόγου από τον Κυριάκο

132

Νέα σφοδρή επίθεση στους καθεστωτικούς, ημιπαράνομους φοροφυγάδες βαρώνους του ηλεκτρoνικού τζόγου εξαπέλυσε από τον Πύργο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Φωτογραφίζοντας για ακόμη μια φορά, συγκεκριμένους ιδιοκτήτες (προσωρινών) στοιχηματικών διαδικτυακών αδειών, που νταλαβερίζονται ξεδιάντροπα με το Καθεστώς του Μαξίμου υποδυόμενοι τους εκδότες, ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε πως δεν ανεχθεί πλέον τα βρόμικα κόλπα τους.

Δείτε την χαρακτηριστική αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη:

" Ήρθαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, υποτίθεται, για να πολεμήσουν το σύστημα και έγιναν οι ίδιοι το χειρότερο καθεστώς. Η συναλλαγή τους με κάθε λογής συμφέροντα είναι πια φανερή και απροκάλυπτη. Ξαναέβαλαν τους μεσάζοντες στα εξοπλιστικά. Μείωσαν τους ελέγχους και τα έσοδα από εντοπισμό παράνομων δραστηριοτήτων.

Προσπαθούν να ελέγξουν τα Μέσα Ενημέρωσης με παρασκηνιακές πιέσεις και σκοτεινούς εκβιασμούς.

Επιτρέπουν στους βαρόνους του ηλεκτρονικού τζόγου να φοροδιαφεύγουν για να έχουν τη στήριξη των Μέσων Ενημέρωσης που εκείνοι ελέγχουν.

Στον επαγγελματία από τον Πύργο θα αυξήσουν τις εισφορές. Στον αγρότη από την Αμαλιάδα θα αυξήσουν το φόρο. Στον συνταξιούχο από τη Γαστούνη θα κόψουν τη σύνταξη.

Αλλά στους ιδιοκτήτες καζίνο οι φόροι θα μειωθούν! Αυτή είναι η πραγματικότητα!"